Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Rendulić
Povratak na članak

Bili smo spremni na rat s Varšavskim paktom

Moja je baka bila kuma Stepincu, ali to nije nikome smetalo:Tito mi je dao zadatak da stvorim domaće avione

Komentari 8

KR
krmnazabrana
21:53 03.07.2018.

Jedino što je bio u pravu, to da su ustaše bili idioti, ali to ne umanjuje njegov idiotizam. Idiot nad idiotima, koji uopče nema veze sa stvarnošču. Nažalost takvih idiota koji se pritom nazivaju hrvatima, a u stvarnosti misle, da dobar Hrvat, treba biti prije svega Jugoslaven i brat Srbima. FUJ GADE..

VL
Avatar El Indio
El Indio
20:17 03.07.2018.

Nije nikome smetalo? Naravno da nije kad si pljuvao po njemu. Koga briga za ovu partizancinu i neka njega u svom Beogradu

VL
KO
koki
21:37 03.07.2018.

Nema te vise Alija, sevdalija

VL
CI
cinbenik
20:44 03.07.2018.

Isad ti poredi Tudjmana partizanskog generala,i Rendulica ,svetskog partizanskog Generala,.....nemjerljivo.

VL
CI
cinbenik
20:37 03.07.2018.

I sada ti poredi ovoga Hrvata,domoljuba,sa recimo Busicem...kako u zrakoplovstvu,tako i u avijaciji...Ili Suskom recimo,koji postade ministar obrane,jer je na prasetu napisao Tito u Frankfurtu........Svjetski priznati general,no lazni domojubi ce sada pljuvati po ovom uspjesnom Hrvatu i njegovim postignucima,kao Hrvat...Nije on jedini...Koliko lazni domoljubi samo pljuju po Racanu,a covjek poveo Hrvatsku u samostalnost.....I sada imamo drzavu AVNOJ Hrvatsku ,zato sto su ovakvi udarili temelje Hrvatskoj...Prekomjerno smo stradali zbog neuspjelih experimeneta stranke opasnih namjera,a od njih su se najvise isticali ,istaliranje zabranjenog grba,kada je Racana napustio sabor,nebili se stranka opasnih namjera udostojila promijenitiga i spasiti mnoge Hrvatske zivote...Nisu od poslije pokolja u Vukovaru,a onda drugi neuspjeli experiment je samounistena HRHB,zbog koje su takodje Hrvati prekomjerno stradli,a onda ih je HDZe zlo samounistili.

VL
CI
cinbenik
07:55 04.07.2018.

Znaci ovi svi sada sto rade isuradjuju sa Europom,mogli bi dozivjeti istu sudbinu,dodjeli do raspada EU......Anemicni branitelj iz Brisela,recimo...Ovaj covjek je na ponos Hrvata i bio je temelj Hrvatskog zrakoplovstva...Svi ppiloti i svi koji su imali veze sa letenjem u Hrvatsjoj,morali su ucitin kod njega i iz njegove literature...Pa zatso bi Tesla bio veci Hrvat,od ovog zivuceg Hrvata,a Rendulic je Tesla za zrakoplovstvo......nema veze gdje je bio i gdje zivi.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:11 04.07.2018.

Izuzetno bogat i sadržajan život. Nažalost tadašnji sustav nije našao rješenje i na vrijeme pokrenuo promjene za daljnji razvoj društva, kako po pitanju standarda, tako i međunacionalnih odnosa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.