Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 godina od smrti Ive Pukanića i Nike Franjića

Bila je to brutalna likvidacija: Počinitelji osuđeni na ukupno 163 godine zatvora, naručitelj nikada nije otkriven

23.10.2022.
u 07:30

Trenutak koji je ubojica čekao stigao je u 18:20. Tada je Pukanić praćen Nikom Franjićem, šefom Nacionalovog marketinga izašao iz redakcije. Došli su do Pukanićeva Lexusa, a kada je Pukanić posegnuo za kvakom, odjeknula je zaglušujuća eksplozija. U samo jednom trenutku, dvorište redakcije Nacionala pretvorilo se u pakao na zemlji - vozila su gorjela, na tlu su ležali mrtvi Pukanić i Franjić

Komentara 19

BR
Brandfackel2
09:42 23.10.2022.

Očito da su Pukanića likvidirali "njegovi" drugovi, nedodirljivi pripadnici crvene buržoazije u čije se zločinačke poslove svojim "istragama" nepovratno upetljao. Glavni naručitelj se najvjerojatnije nalazio i u prvim redovima njegove sahrane. Za Pukanića vrijedi ona, tko sa vragom tikve sadi...

WW
wwwcro
08:41 23.10.2022.

Podsjetmo se koga je Pukanić kritizirao. Netko od njih je naručio ubojstvo. Policija uopće nije pokrenula istragu u tom smjeru.

DU
Deleted user
09:55 23.10.2022.

Dirnuo je u međunarodni kriminal, talijansku i crnogorsku mafiju. To se ne oprašta u tim krugovima. Tko preživi, priča. Rijetki su takvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?