Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promovirao treću dozu
Povratak na članak

Bijela kuća zahvalna Trumpu: Cijepio se 'boosterom' i rekao da je cjepivo sigurno

"Oni koji se teško razbole i odu u bolnicu su oni koji nisu primili cjepivo", rekao je Trump

Komentari 7

Avatar Foton
Foton
06:08 24.12.2021.

Evo cak i Trump je progleao. Da je to ranije rekao, bilo bi stotine tisuca zivota spaseno. Mozda cuju I u Hrvatskoj, a mozda su balkanske glave trvrdje od americkih.

VL
VU
vucijak
10:59 24.12.2021.

Eh, da i moja baba se cjepila busterom prije nego ju raznela granata iz svapskog tenka. Njemu je laganje osnova prezivljavanja.

VL
Avatar Cukor
Cukor
22:07 31.12.2021.

Položi mu.

VL
Avatar Ennola
Ennola
08:55 25.12.2021.

Meni su jučer blokirali profil na dvije godine jer sam u komentaru citirala Trumpa i to baš ovu rečenicu iz podnaslova. Budali koja me blokirala ne želim ništa dobro 🤬

VL
BA
Barbasmora
06:26 24.12.2021.

Ako su HDZ mladi macici progledali, normalno da je i Trump na pravoj strani povijesti! Živia prijatelj i Croatoljubac Trump! Dobro nam dosao u lipoj nasoj domovini! Wilkomen!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.