Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trojac rješava 'bosanski lonac'

BiH u rukama Nijemca i dvojice Amerikanaca

29.10.2021.
u 11:09

Za Hrvate u Bosni i Hercegovini bit će dovoljno budu li rezultati aktivnosti Christiana Schmidta, Matthewa Palmera i Gabriela Escobara makar nova izborna pravila koja bi im omogućila da sami biraju svoje predstavnike

Komentara 19

BR
Brrrrrand...
12:22 29.10.2021.

Bosanski muslimani (trenutno zvani Bošnjaci) kopiranjem srpske politike trajno su uništili svaku nadu za neki mogući suživot. Što uopće tražiti u zemlji gdje u 21. stoljeću nemaš svoga demokratski izabranoga predstavnika?! Razlaz i gotovo.

GO
goran2hr
13:05 29.10.2021.

Pa da vidimo kako će opet ovaj put izigrati Hrvate....

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:45 29.10.2021.

A što kaže Putin ?? Ovi misle da mogu nešto postići bez suglasnosti Rusa. A sve se da riješiti u jednoj odluci. formirati 2 entiteta u Federaciji i onda svaki entitet bira svog predstavnika po građanskom principu. Dakle zadovoljiti njihovu želju za građanskom BiH a zadovoljiti i sva 3 naroda da imaju svoj entitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije