Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVOĐENJE EURA
Povratak na članak

Hrvati u shopping preko granice: 'Dođem kad bude plaća, kupim za 200-tinjak eura'

Novinar navodi kako su se divili prodavačici u jednom butiku kako je mirno preračunavala kune u eure, pa vraćala eure, pa poslušala molbu žene može li joj zamijeniti još nešto kuna... Proces je trajao desetak minuta dok nisu došli na red.

Komentari 2

MI
mikimiki1
16:21 09.01.2023.

Zivim uz granicu, pola Slavonije kupuje kod nas i uredno ceka na povrat PDV-a. Mladih gotovo da nema, srecem ih kad i ostale gastarbajtere, svi su otisli vani, ostaju samo stari. Gledaju da prodju jeftinije plus rade taj povrat pa im se isplati. Sjetite se tog kad podjete pricati kako je Hrvatska napredna i daaaleko ispred nas. Bolji jeste ali da vam je dobro, nije vala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.