Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako spori prema eu
Povratak na članak

BiH će postaviti neslavni rekord u regiji

Europski povjerenik za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannes Hahn upitnik koji sadržava nešto više od 3200 pitanja donio je u Sarajevo potkraj 2016. godine a još nema naznaka kada bi odgovori mogli biti vraćeni u Bruxelles

Komentari 15

Avatar mrTrobec
mrTrobec
11:25 25.07.2017.

Dakle dosljedno slijedi svoj uzor Hrvatsku

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
12:26 25.07.2017.

Pak omiljeni region srbskog večernjeg. Govno, sramota, fuj...

VL
RI
rikavac
11:37 25.07.2017.

Ko da se piliticarima u Bih zuri njima ovakvo stanje odgovara da nastave sa korupcijom i pljackom jest njima bitna EU. Kad isisaju sve sto se moze isisati onda ce krenut odgovarat na pitanja.

VL
MX
Mister X
11:24 25.07.2017.

BiH će postaviti neslavni rekord u"""" regiji""""" balkančeroskoj !!! Bih je mala YU to svi znayu !!!! Što možemo nego da se rugamo njima i sporosti . Islamusta i muslimabna prema finoj EU !. Mi smo odsrljali super brzo kadad su Slovenci počeli sa ucijenom za ru i Dr. Sanader reče znamo dobeo nečemo Arbitražu pa makar nikad u EU neišli .... Kratkom poslije posta najveći lopina kad je morao pod silom odstupiti . Brača mu složno ko jedan nabaviše svjedoke lopine koji pjevaju pjesmice mi smo krali krali krali i sve Ivi dali dali . Imamo i njegovih 5 milijuna eura mita sud ako hoćeš evo ti ..... malo sutra još nije došlo to sutra .. Kosorica otrča Pahorima i dade sve što su se našalili da hoće znamo pune novine dala mu je dala !!! Arbitražu - more i sve što je želio -... Zato smo pametni brzo došli u EU jer smo podmitili arbitražom Slovence zar ne !? ) a gle muslimane i Srbe koje su osuđivali i bombardirali u Bosni neće baš rado pod Njemačku diktaturu= EU !!!

VL
MM
mmaraci4
11:08 25.07.2017.

Hebala te regija novinarčiču!!!

VL
DU
Deleted user
19:33 25.07.2017.

Lako se da zaključiti da Srbi prave najveće probleme na putu BiH ka EU

VL
DA
darwil
12:04 25.07.2017.

BIH si jadna ne može pomoći kad su najobrazovaniji i najmudriji Bandić,Vaso,Glasnović,Crnoja napustili sviju domovinu i dali se na raspolaganje kao pravi rvati Zagrebu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:31 25.07.2017.

u čemu je problem, pa EU u bosni ima svojeg povjerenika, koji upravlja zemljom! daytonski sporazum je kamen temeljac bosne i hercegovine, a ovi 'povjerenici' su radili sve da ga stave izvan snage, i radi toga smjenjivali neke političare. i bez ikakve odgovornosti za posljedice takvog čina. i sad su bosanci nešto krivi, kasne?! pa kako, kad im je stalno nečiji bič iznad glave? ni nakon 20 godina od rata eu nije sposobna prihvatiti realnost, kao u slučaju kosova, pa pustiti da rs bude država, a ostatak zemlje da se ili dogovori ili rastane u miru. nisu ta tri naroda u bih sposobna živjeti u jednoj zemlji, kući.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.