Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI KOMUNICIRATI S BIN SALMANOM
Povratak na članak

Bidenova kazna “krvavom princu”

Glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki kazala je da američki predsjednik Joe Biden namjerava preispitati američke odnose sa Saudijskom Arabijom

Komentari 11

NE
Nepokolebljiv
06:00 18.02.2021.

Gospodin Biden se ponasa kao prostak i ne postuje americki zakon o Predsjednickom pomilovanju! Predsjednicko pomilovanje znaci: Ono sto je pomilovano “nikada se nije dogodilo i krsenje je zakona to spominjati”! “gospodin” (malim slovom) john kerry je pocinio veleizdaju za Vjetnamskog rata a pomilovao ga je Predsjednik Carter. Od svih se ocekuje da se prave blesavi i glume da kerry nije pocinio veleizdaju!

VL
SI
sisavac
06:08 18.02.2021.

Saudijci drže više od 10% američke ekonomije, 700 mlrd keša u američkim bankama, daleko najveći kupci američkog oružja, ameri tamo imaju vojne baze i slobodu korištenja zračnog prostora užza iživljavanja nad sirijom, irakom... Zbilja mislite da bi čak i senilni biden, koji je jedan od autora razaranja iraka, sirije, afganistana, jemena, palestine, da bi on naudio tim interesima? Saudijci nek počnu naftu prodavati u eurima, dolar je gotov. A to se već i događa, kinez juanima plaća naftu. Pazi, više od 7 mil barela dnevno puta 50 dolara.. Svakog dana. Ajd nek amerika ostane bez tolko dolarskog prometa. 100 mlrd dolara prave robe, ne printane.

VL
Avatar dobry
dobry
05:21 18.02.2021.

Udavi ovaj stanoe-Tihomir....amerikanac sa Putinovim mozgom!

VL
Avatar Jopa
Jopa
00:23 18.02.2021.

Znači to je ta velika promjena američke politike tj demokrata iliti senilnog Bidena, od sada će komunicirati sa kraljem a ne sa princem... 😎 nemojte me molim vas, pa nisu baš svi vesla sisali.. Jasno je da u ovom smisluu mijenjanja politike nema. Jedino što je medijima i establishmentu bilo bitno je da je state department ponovno lijevo orijentiran u smislu svjetonazora. Ovo ostalo tipa odnos sa feudalnom Saudijom je bezveze, nebitno... samo za široke mase tj medije.

VL
AT
atlantisind
00:20 18.02.2021.

Nista se tu nije promjenilo ,samo malo kozmetike i na kraju se svodi na isto.

VL
XA
xaron
21:17 17.02.2021.

Ovo je jedina pozitivna stvar koju je Biden pokrenuo.

VL
XA
xaron
21:18 17.02.2021.

Ovo je jedina pozitivna stvar koju je Biden pokrenuo.

VL
SO
Sotona
22:44 17.02.2021.

Tako i treba neka Amerika pokaže pravo lice prema svima ... To je super politika... neka svi znaju kakav stav ima Biden= Amerika prema svima . Kao prvo prema svom narodu kad krene u prosvjede za svoga predsjednika nije drugorugo zaslužio ni muško ni žensko ili metak u glavu ili zatvor za terorizam. Kina je nula bijeda, Rusija je fuj i Sadijska treba da i shvati da su isto nule kao i svi ostali Arapi i da uglavnom su svi teroristi ubojice. Neprijatelji Izraela= Amerike.. Maska prave Amerike i karaktera vanjske politike.. Oružja se nakupilo aTramp nije imao smisla za ubijanja diljem svijeta super slabijeg protivnika . Pokušao je da napusti Afganistan nakon 20 godina okupacije nepismenih gladnih jadnih ., Ne ostaje se dalje demokratizacija sa dugim cijevima i masovnim oružjem se drže vezanih ruku i nogu . njih par muških ostalo smo djeca palih teritorijalista i udovice koje nemju šanse da prehranjuju djecu . Šta reci Bijedan on će sada da uhapsi princa kao krivca. ? Sankcije na isporuku oružja iz Amerike ?Koliko ono milijardi ? on neće odgovarati na pucanje po prosvjednicima na distanci od 50 m. ? koliko je njegovih provokatora tu bilo ubačeno ? Tko zna neka čita i Time pa e saznati malo više realiteta .. A prijetiti kažnjavati sankcijama Kini i Rusima zna se šta je postigao time od straha se moraju još više i jače naoružavati . To je dobra politika kako to ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.