Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antony Blinken
Povratak na članak

Bidenov šef diplomacije napisao je glasoviti govor Clintonu koji je on održao ‘96. u Zagrebu

Novi američki državni tajnik uvjereni je europejac, dobar rock-gitarist i politički intervencionist koji smatra da diplomacija ne djeluje bez djelotvorne sile

Komentari 12

TA
Tajg
20:42 05.02.2021.

Govor zvuči poprlilično istinuto: Mi političari diljem svijeta živimo na račun poreznika i neradimo uopće ništa...Tabla sa natpisom aplauz se podižu.Pljesak slijedi.

VL
PP
penelopea_ppc
21:38 05.02.2021.

Ovaj glupi novinar je sramota za Vecernjak, cuj nasao se on da uci sefa CIA-e sto je multikulturna drzava? Amerika nije multikulturna drzava, u Americi postoji samo jedan nacionalni jezik, jedna Himna i jedna zastava, i svi se moraju integrirati u njihovu zemlju i kulturu, i postovati suverenu drzavu Americkoga naroda, a ako mlataras bilo kojom drugom zastavom u njihovoj zemlji dobijes metak u celinku! A multikulturna drzava je drzava sa vise jezika i kultura na svome teritoriju, poput jedne Svicarske, gde se prica 4 nacionalna jezika, i gdje svaki Kanton u Konfederaciji ima pravo na svoje republicke zakone i prica svojim zvanicnim jezikom u svome Kantonu. Dakle mrs nazad u skolu, a ne se blamirati po medijima. Osim sto ovaj glupi novinar ne zna ni sto je multilateralizam, za koji veli da mu se ovaj S.o.r.o.s.e.v. gangster zalaze. Multilateralisti su PROTIV Ujedinjenih nacija, i Savjeta bezbjednosti UNA-a, dakle PROTIV Amerike i saveznika koji su dobili 2.svjetski rat, osim i protiv NATO pakta, protiv Svjetske banke, MMF-a, i svih ostalih medjunarodnih institucija stvorenih nakon 2.svjetskoga rata, sto ti jasno govori bijedo da su to NACISTI. Zidov S.o.r.o.s je bio u nacistima, i zabranjen mu je upad u Izrael, i ako je netko Zidov to ne znaci da ne moze biti i nacista, mrzitelj slobodnoga i suverenoga svijeta, kao sto su ovi zlikovci u Americi na vlasti, zajedno sa bracom im nacistima u Brisela i Berlinu mrzitelji slobodnih i suverenih drzava i naroda u citavome svijetu!

VL
Avatar Belski
Belski
22:27 05.02.2021.

I did not have sexual relations with that woman. 😂

VL
NE
Nepokolebljiv
00:30 07.02.2021.

Sirovi, primitivni, nasilni, brutalni i grubi nediplomati adminisracije Predsjednika Trumpa postigli u 4 godine vise diplomatskih uspjeha nego civilizirani, odmjereni, mirni "diplomati" Cartera, Clintona i Obame u 20 godina! Rezultati pokazuju uspjeh!

VL
DU
Deleted user
20:42 05.02.2021.

Teško će rock gitarista da razume našu šund muziku, kuku lele gadno nam se piše 😫

VL
Avatar dobry
dobry
03:26 06.02.2021.

Suradnja EU i USA je ključna u zaustavljanju putinizacije cijeloga svijeta. Trump-američki Putin u pokušaju-pokušao je oponašati svoga ruskog uzora iz razloga što mu se dopada njegov način vladavine--neograničena vlast bez pogovora! Uz Putina, u Europi identičan način vladavine nastoje uspostaviti još jedino Srbija i genociditet u BiH--proruski remetilački čimbenici. U Aziji-S. Koreja, Myanmar(Burma), polovica Afrike, u J. Americi--Venezuela...80% ruskoga puka nema za 3 obroka dnevno, a Putin uvodi točkice na raspodjelu osnovnih prehrambenih artikala.

VL
SL
slavenZadravec
21:14 05.02.2021.

Dobro da se prekida Trumpova politika neprijateljstva. Neprijateljstva prema EU, prema Zemlji, prema međunarodnoj suradnji umjesto antagonizma ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.