Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U BIH

Bidenov čovjek za Balkan stiže u BiH: "Novog rata neće biti, iza svega je Dodikova korupcija'

06.11.2021.
u 20:27

Novog rata u BiH neće biti, rekao je posebni američki izaslanik za zapadni Balkan Gabriel Escobar i optužio člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da izaziva krizu kako bi prikrio svoju umiješanost u korupciju. – Razlog koji se krije iza svega toga je korupcija. Milorad Dodik izaziva krizu jer pokušava zaštititi svoju moć i svoj novac. Molim ljude da na to ne nasjedaju i da mu ne omogućavaju da to čini – kazao je u Escobar.

Komentara 62

Avatar jeremija1
jeremija1
20:33 06.11.2021.

Lako za Miloradovu korupciju...ako to do sad nije bil problem, nije niti sad...

RI
rimac444
20:56 06.11.2021.

Od Dodikove korupcij znatno je opasnije stvaranje muslimanske džamahirije sa fanaticima, fundamentalistima, vehabijama na čelu sa izmetbegovićem

CR
CroAmerico
22:32 06.11.2021.

Biden administracija je najgora u zadnjih 100g nemogu rjesit domace probleme a medunarodne da I ne govorimo Sleepy Joe sleep all the time 😆😆 BTW medunarodna zajednica nikad nece rijesit niciji problem ako narod to ne zeli.a to se vidii u zadnjih 30 g.Hi from USA ❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?