Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI IZBORI
Povratak na članak

Biden: Trumpovo odbijanje priznanja poraza je sramotno

"Započeli smo tranziciju, ona je u tijeku", rekao je i dodao da radi na sastavu svoje buduće administracije koja će, kako je rekao, "bez obzira na sve preuzeti vlast 20. siječnja 2021."

Komentari 49

LE
LeonardoGoldman
00:07 11.11.2020.

Sve bi bilo još koliko toliko OK da predsjednik u dolasku malo manje voli malu dijecu (na osobit način), a da mu glavna zamjenica ne vidi problem u pobacaju po rodjenju djeteta. Na takve stvari nitko normalan ne može zaklopiti oci.

VL
Avatar American_ninja
American_ninja
00:04 11.11.2020.

izgleda da su već zaboravili prosvjede, medijsku hajku, teorije urote o ruskom upletanju u izbore i pokušaj opoziva u protekle 4 godine. :D

VL
Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
00:04 11.11.2020.

Čuj dementnog. Frka, frka. Ajde prvo pusti da se sve prebroji, izbroji i provjeri. Do zadnjeg glasa. Nema žurbe. Ako nisi pokrao izbore, nemaš se čega bojati.

VL
LA
Lavica7
05:45 11.11.2020.

Dal ce I tko zbog ovog zavrsiti u zatvoru?

VL
Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
00:13 11.11.2020.

Sramotan je nacin na koji si ti "pobijedio" i nacin na koji si proglasen pobjednikom na izborima! Srozali ste USA na razinu nekih africkih vukojebina gdje 120% biraca izlazi na izbore!

VL
Avatar dzambo
dzambo
03:35 11.11.2020.

Kazu ovi ''ljevicari'' ovdje kod mene u Americi ''pokazite dokaze''...a mediji vode i dalje istu te jednu pricu....nego Trump ima pravo po zakonu traziti da se istrazi svagdje gdje je bilo ''sumnjivo''...a to se SAMO MOZE da u onim state gdje je bilo sumnjivo i gdje je vec 11,000 prijava doslo i gdje su ljudi pod zakletovom rekli sta su vidjeli i mnogi i snimili sa mobitelom...a da bi se jednostavno ispitalo sve ''od dna'' onda treba SVE balote koji su ''mail-in'' dolazili za kratko vrijeme nakon izbora a i na sami dan DA SE PROVJERI svaki taj balot pojedinacno....sto znaci...potpis,adresa,datum rodjenja, datum slanja i po Posti da se vidi kad je poslano to i po traking broju kad je doslo to jest koliko je tacno ti baloti isli dana od kad je posta ih imala u rukama pa do dostave na brojackim mjestima...a zna se da ti paketi dolaze ''express'' znaci za 1 il 2 najdalje dana....a neki koji su poslani prije par sedmica il prije mjesec dva da se vidi gdje je to bilo smjesteno ti baloti u posti jer u posti imaju kamere i sve se zna kad sta dodje i gdje se smjesti, a ako snimci nedostaju...to je onda to...jer koliko sam ja ovdje vidio mnogi baloti su dolazili u 3-4 ujutro !!!! A koliko znam posta zatvara u 5 pm ovdje kod mene a ti baloti kad su dovezeni na biracka mjesta trebali su se brojati UJUTRO poslije 9 AM kad budu svi prestavnici obje stranke, A NE da su ti baloti prebrojani do 9 ujutro i kad su ovi dosli sve je bilo gotovo, par hiljada tamo..il amo i et ti poraza.

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
01:51 11.11.2020.

oh, my sweet, sweet robinette. many a moon passed, but yet alas we meet again. i have waited for 30 years, and fate has brought us together once more. oh, my sweet, sweet robinette...

VL
NE
Neonacionalist
03:04 11.11.2020.

Možda je Trumpova donkihotovska borba i došla blizu kraja ali neka ih barem provocira koliko god može i nadam se da nikada neće priznati poraz makar ga u konačnici bio prisiljen prihvatiti jer jedina koja je zapravo porazila Trumpa bilala je Korona a sigurno ne ovaj smiješni lik i njegova još smiješnija zamjenica .

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
04:04 11.11.2020.

Ima dokaza koliko god hocete...bit ce tu jos iznenadjenih liberala. Uz put zacudo prosvjedi, unistavanje i kradje nisu prestale. Ni od strane bijelih antifa i tzv BLMa ni od strane crnih "lootera"...

VL
DU
Deleted user
06:50 11.11.2020.

Puc je u tijeku, republikanci (i njihovi biraci) definitivno nisu zainteresirani za demokraciju.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
05:28 11.11.2020.

""Nema nikakvog dokaza optužbi državnog tajnika Pompea", - to će zaključiti tijelo istrage

VL
LA
Lavica7
05:45 11.11.2020.

Dal ce I tko zbog ovog zavrsiti u zatvoru?

VL
CU
Cuxl
02:07 11.11.2020.

Biden je jedan ozbiljan političar,dok narandzasta dvorska luda je za psihijatrijskog promatranja.

VL
Avatar Zoran Kociper
Zoran Kociper
04:58 11.11.2020.

Neovisno o tome što će biti na kraju ove glupe priče , moram reći da mi se gade Hrvati ( u ovome se, što je rijetko, slažem sa Milanovićem) koji navijaju za Trumpa jer Biden je dokazani prijatelj Hrvatske. Dok su svi šutjeli, Biden je u lice rekao onom krvniku Miloševiću : " vi ste prokleti ratni zloćinac !" Cijelo vrijeme rata i poslije kao potpredsjednik SAD pomagao je Hrvatsku i BiH , a Hrvati, gle pokvarenkjaka vole Trumpa koji je u vremenu 1992-96 trčao po Rusiji i Njemačkoj i kumio i molio za novac koj mu nisu htjele dati američke banke ! Zato sad mora vratiti 400 milijuna Deutcche bank i duplo toliko Rusima ,hahaha. Hrvati su nezahvalni,ja kao dragovljac Domovinskog rata kažem : sramote se u vezi ovoga. Vrijeđate čovjeka koji je jedan od malobrojnih koji su stajali na našoj strani i strani Bošnjaka ! Pa Biden je pomogao oko oružja , oko uvođenja MPRI DTAP programa u HV it.... I još nešto, za razliku od anonimnioh trolova,ja pišem pod svojim imenom i prezimenom . I znam kako je u USA , živim ovdje . I živim u malomgradu, ne u LA,NY,SLC ili nekom drugom velegradu, ja znbam tko je običan smrtni Amerikanac i što misli ,meni ne trebaju ni CNN ni AP ... Zato, ne plujte po Bidenu, ne zbog izbora nego zbog onoga što je učinio za nas kad nam je trebala pomoć.

VL
Avatar madcap
madcap
00:44 11.11.2020.

Trump je poludio kad je vidio koliko je demokrata glasalo poštom kao i Kerum kad je izgubio izbore zbog 9000 glasova za Spužva Boba

VL
DH
dalibor.hren
07:28 11.11.2020.

A kaj ako je Trump u pravu!? Pobjednik će ionako biti jedan iz jurskog parka!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.