Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO: RAT U IZRAELU
Povratak na članak

Biden: Tražio sam od Netanyahua stanku u ratnim djelovanjima tijekom tri dana

Saudijska Arabija u idućim će danima biti domaćin samitima arapskih i islamskih zemalja na kojima će se raspravljati o nemirima na Bliskom istoku, o izraelsko-palestinskom sukobu

Komentari 11

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
21:23 08.11.2023.

Nego ima li di vijesti o braci Jukrajincima? Nesto se ne spominju vise, jel pocela ili zapela ta ofanziva?

VL
SE
Serengeti
10:54 08.11.2023.

Niti se Hamasov napad 7.10 dogodio u vakuuma, niti je rat u Ukrajini počeo u vakuumu.

VL
B2
bordon 2
07:28 08.11.2023.

Ma on to izjavljuje reda radi.

VL
DU
Deleted user
00:20 09.11.2023.

pocele pripreme za nobelovu nagradu za mir?

VL
DU
Deleted user
06:58 08.11.2023.

Baš će tebe Izraelci slušati...naučit će vas Izrael pameti.

VL
Avatar Stomugromova3
Stomugromova3
12:59 08.11.2023.

Politicari traze po starom dobrom obicaju neko rjesenje,'vuk sit i ovce na broju'. Mediji su postali zvucnici i kamere Hamasa kojom glavosjece pumpaju Europljana svojim pateticnim cviljenjem i kukanjem.a Europljan,blentav po obicaju,demonstrira i time vrsi pritisak na politicare. Ovi opet pokusavajun anestezirati Izrael 'in the name of humanity'..hmhm.i tako vec danima. Sta ce to primirje donijeti? Bice jos gore,Hamas ce osvjeziti snage,stakori ce popraviti tunele,nakrkati nove rakete i ajmo opet u jihad. Izrael ce odgovoriti jos zesce,krvi ne do koljena nego do pojasa. Dajem im za pravo,ovo treba rijesiti jednom zauvjek,a onda poraditi na toj Nezavisnoj Palestini na WestBanku. Nazalost,ti Arapi podrzavaju Hamas jos uvijek unatoc svega,urlaju vec godinama ratne pjesme vozikajuci je autima sa zastavama,narod pileceg mozga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.