Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI IZBORI
Povratak na članak

VIDEO Biden: Ništa osim volje birača ne može odlučiti predsjednika

Prema medijima koji prate bivšeg potpredsjednika, Biden i Harris danas su imali sastanak na temu rastućeg broja slučajeva koronavirusa.

Komentari 10

𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
22:40 05.11.2020.

Trump 2020!

VL
PE
penelopea15v
23:05 05.11.2020.

Pusi karu smece nacisticko, za tebe niti JEDAN Amerikanac nije glasao, a to ces uskoro i osjetiti na vlastitoj kozi kada ti suvereni Americki narod dodje glave, tebi i tvojim prijateljima crnim nacistima i islamskim teroristima sa kojim teroriziras Americki narod.

VL
PE
penelopea15v
23:12 05.11.2020.

A tko mu je taj Haris, islamista neki, ili je to ona garava sto vukelja za sobom? Pa ta je isto muslimanka. Njih dvoje crkotina ce predstavljati najmocniju zemlju na svijetu? Gdje mu je obitelj, gdje mu je First Lady, pa on nema zenu, koga ce kotrljati za sobom, ovu garavu islamistu, oni ce predstavljati Ameriku u svijetu? To ne trebate ni u ludilu vjerovati, to im Americki narod nikada nece dozvoliti, po cijenu da im izbije rat u zemlji. Zapamtite ovaj moj komentar , pa se citamo!

VL
Avatar dzambo
dzambo
23:01 05.11.2020.

''Legalni'' biraca...tak treba rec....jer ovi Demokrati jos i dan danas smatraju da su svi koji su u Americi legalni gradjani....a zakon je cist i jasan....

VL
5S
505.scrtom
22:44 05.11.2020.

biden priča kao da se njega ne tiče pa on spada u najrizičniju grupu, mora se dobro čuvati bude li postao novi prezident, mora da je jako tvrdoglav u tim godinama, umjesto da se nasloni u kućnu fotelju ,psa šetaa i mirno provodi svoje dane sa ženom koliko mu je preostalo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.