Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret u odnosima dviju velesila?
Povratak na članak

Biden: 'Nećemo reći Kini što smije činiti'

Natuknuo je da bi promjena u odnosima SAD-a i Kine mogla doći uskoro. Posljednji spor dviju sila bio je u vezi kineskog balona koji je SAD oborio nakon što je preletio iznad osjetljivih vojnih lokacija.

Komentari 9

Avatar Asterix
Asterix
17:35 21.05.2023.

Glad za novcem američkih i europskih industrijalaca je učinila Kinu velesilom. Ondašnja politička elita je bila jako kratkovidna.

VL
XA
xaron
22:23 21.05.2023.

…nečemo reči Kini šta smije činiti…Pa i da im kažeš to neče piti vode. Kina če raditi u svom interesu kao i do sada bez obzira šta Biden i ostali govore. Postali su previše jaki za Zapad.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:28 21.05.2023.

Kinezi su postali supersila u tišini i u tišini će zavladati svijetom. Koriste ono što su naučili od Britanaca i Amerikanaca, vide da ideja sile i vojne prijetnje ne igra dobro kao ekonomski utjecaj i ekonomska ucijena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.