Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriza zbog koronavirusa
Povratak na članak

Biden: Gospodarska kriza u SAD-u se produbljuje, vlada mora poduzeti neke korake

Predsjednik Biden u petak je potpisao naloge za brže izdavanje čekova za pandemijske poticaje ugroženim obiteljima i povećanu pomoć u hrani za djecu koja se obično oslanjaju na školsku prehranu, nastojeći tako ublažiti teret Amerikancima dok Kongres pregovara o predloženom paketu gospodarskih poticaja.

Komentari 10

Avatar mason
mason
07:56 23.01.2021.

Laze . Sad u USA svatko moze naci posa , samo sto lopuze nece zato sto ce im Biden dat kruha bez motike.Yebes siritinju to su neradnici koje treba ostaviti da krepaju od gladi.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:55 23.01.2021.

Plakat će Amerikanci za vremenom Trumpa. Gospodarski oporavak, minimalna nezaposlenost, burzovni indeksi na maksimumu.

VL
ST
Startrack
12:59 23.01.2021.

Posla ima na sve strane. Svako ko hoce da radi ga ima. Trump je ostavio ekonomiju u najboljem mogucem stanju. To je ovaj Bidet zastopao u dva dana sa svojim exekutivnim orderima. I izabrali su ga crnci jer im jem je obecao dace moc parazitirat i Lationosi jer im je obecao dace moc dovuc ovamo pola latinske amerike. Nikakva gospodarska kriza nije bila dok nije ovaj klaun dosao na vlast. Pravi nalsov bi bio "Startala gospodarska kriza".

VL
NE
Nepokolebljiv
11:58 23.01.2021.

Proizvodna poduzeca NEMOGU naci dovoljno radnika! Od listopada radnicima isplacuju dodatnih 10 dolara na redovnu satnicu za svaki sat rada i jos uvijek nemaju dovoljno radne snage!

VL
DU
Deleted user
14:42 23.01.2021.

Jedan sloj stanovnika - nesmem napisati koji jer bum baniran, ali svi si morete misliti - radije sjedi doma nego ide delati... Ja sam puno po Americi i u radno vrijeme gotovo da nemreš vidjeti bijelca na cesti jer svi rade. Za razliku od... BLM...

VL
IB
iva.begovic
20:06 23.01.2021.

Kako se sve poklopilo - i nemiri u Moskvi i to što Pfizer smanjuje isporuku cjepiva za EU. Kada je Trump na početku epidemije zabranio putovanja iz EU u USA mediji su ga razapinjali. Ne može se to raditi EUEU koja je saveznik. Iako je to epidemiološki bilo vrlo opravdano. Pfizer je američka tvrtka i moguće je da je Biden preusmjerio cjepiva namijenjena EU. Ali o tome se neće čitati: Mediji selektivno izvještavaju i ono što se događa treba čitati između redaka, uzimajući u obzir tajming i sve što je prešućeno ali je vrlo vjerojatno.

VL
Avatar MrKorona
MrKorona
18:45 24.01.2021.

hihi sada kriza

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.