Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriven vozač

Biciklista pokraj Bjelovara usmrtio policajac u vozilu MUP-a

nalet na biciklista (1)
Damir Špehar/PIXSELL
30.10.2012.
u 17:34

Neslužbeno se doznaje da je bijelim VW Golfom bjelovarskih registracijskih oznaka upravljao policajac u civilu

Tešku prometnu nesreću u ponedjeljak poslijepodne u Trojstvenom Markovcu na izlazu iz Bjelovara, a u kojoj je smrtno stradao 45-godišnji biciklist, izazvalo je vozilo vlasništvo MUP-a RH, potvrdili su danas iz Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru. Neslužbeno se doznaje da je bijelim VW Golfom bjelovarskih registracijskih oznaka upravljao policajac u civilu.

Iz državnog odvjetništva tek navode da je vozilom upravljao 48-godišnji hrvatski državljanin te da u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola. Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 17.15 sati na državnoj cesti DC-43 Bjelovar – Đurđevac kod kućnog broja 184. Nesretni biciklist uslijed udarca odbačen je u putni jarak i na mjestu je preminuo.

Očevidom na mjestu nesreće rukovodila je dežurna zamjenica Općinske državne odvjetnice koja je naložila obdukciju tijela.

>> Biciklist na mjestu poginuo u naletu auta u Bjelovaru

Komentara 6

Avatar stravaxx
stravaxx
15:18 31.10.2012.

opa?????

TI
tia
19:04 30.10.2012.

ništa čudno, često na cesti srećem policajce u službenim vozilima kako voze prebrzo ili koriste mobitel u vožnji ili oboje. sućut obitelji.

B0
bob_07
22:33 30.10.2012.

Ne mora značit da je vozač automobila kriv. Ljudi kad vide bicikl na podu i auto sa strane odmah okrive vozača automobila. Većina tih biciklista ne zna se ponašati u prometu, znači totalno prometno nepismeni (ne poznaje znakove) i još nešto jako bitno nemaju primjerenu signalizaciju što naprijed, što od iza. A da ne spominjem stanja u kakvima se nalaze ta prijevozna sredstva. Iz prvog svj rata bicikli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije