Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idući će put stati

Biciklist se provlačio između pješaka, no ovakvu reakciju nije očekivao

biciklist
Foto: Screenshot
1/2
05.05.2019.
u 16:13

Iako bi pješaci trebali imati prednost prilikom prelaska preko pješačkog prijelaza, ne propuštaju ih svi

Kada pješaci jednom nogom zakorače na pješački prijelaz, svi ostali sudionici u prometu trebali bi stati i pustiti ih da prođu.

Tako nalaže zakon u Ujedinjenom Kraljevstvu, no ne poštuju ga svi, a pogotovo su nepažljivi biciklisti.

Međutim, jednom je pješaku to dosadilo pa je odlučio naučiti lekciju biciklista koji je htio projuriti preko pješačkog prijelaza dok su njime hodali pješaci.

Stao je ispred biciklista i nije mu dao da prođe, no biciklist je bio uporan pa mu je pokušavao pobjeći. Evo kako je to izgledalo:

Ključne riječi

Komentara 33

BO
Bojans
18:24 05.05.2019.

Masa biciklista su bezobraznici i ne poštuju propise. Gledao sam kad zvone ženi sa djetetom u kolicima na uskoj stazi da se makne jer on zuri. Ta staza je samo za pješake...

Avatar maldex
maldex
16:40 05.05.2019.

Biciklist je u krivom, trebao mu je pjesak opaliti vritnjak da zapamti da se tako ne moze ponasati !

KL
klamerko
16:57 05.05.2019.

U Hrvatskoj da se pješak tako postavi, biciklist bi pogazio pješaka i zadobio lakše ozljede, a policija ništa ne bi napravila, nego bi se smijala pješaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije