Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Biciklist poginuo nakon naleta automobila nedaleko od Slatine

nesreca
Foto: Dragutin Šantoši
1/4
06.06.2012.
u 15:19

Nesreća se dogodila oko 14.20 sati na ravnom dijelu ceste gdje mnogi vozači "uhvate zalet". Od siline udarca nesretni F. Š. odletio je 20-ak metara

SLATINA – Sedamdesetčetverogodišnji Franjo Kodrić iz Sladojevaca poginuo je danas u prometnoj nesreći koja se dogodila tristotinjak metara od njegove kuće. Nakon što se oko 14.20 sati biciklom s državne ceste D34 uključio u promet na državnu cestu D2 na ravnom dijelu prometnice, na njega je osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka naletio četrdesettrogodišnji vozač Dražen M. iz Suhopolja. Od siline udarca pregaženi bicikl pao u je u lijevi jarak, a biciklist, nakon što je udario u lijevi dio vjetrobrana automobila, odbačen je više od 20 metara na asfalt. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće. Zbog policijskog očevida promet ovim dijelom državne ceste D34 bio je u prekidu više od 2 sata, a odvijao se slatinskom obilaznicom.  

Policija utvrdila: Vozač automobila imao je 0,57 promila alkohola 

Prema policijskom priopćenju nesreća se dogodila oko 14,10 sati. - 'Upravljajući biciklom kolnikom iz suprotnog smjera 74-godišnjak je bez prethodne sigurnosne provjere skrenuo prema putnom mostu kbr. 18 kada je u tom trenutku, u fazui obilaska, bio 43-godišnji vozač automobila u alkoholiziranom stanju od 0,57 promila  virovitičkih registarskih oznaka pri čemu je osobni automobil udario u bočni dio bicikla te odbacio vozača bicikla u putni jarak. Vozač bicikla je na mjestu preminuo', stoji u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar targus
targus
15:54 06.06.2012.

Tko zna kako se starac vozio??. Meni je jedna starija žena,cca isto godište kao i ovaj muškarac ..pred 5 dana, jednostavno skrenula pred mene, bez ikakvog upozorenja rukom, ili da je okrenula glavu, ...bilo što...??? Dobro da imam iskustva i snimio sam je, tako da sam stigao zakočiti. Trubio sam joj valjda 30 sec od bijesa, jer da je došlo do nesreće, ja bi bio kriv. Ali iskreno, ...stariji ljudi se jednostavno ne znaju ponašati u prometu, a pogotovo oni na biciklima

IS
istinaisamoistina
16:51 06.06.2012.

halo, dali je Kodric sa S pisano, bog da mu dusu oprosti.

T1
t111
19:27 06.06.2012.

ja sam biciklist, svakodnevno vozim po ilici i bolonji. ali, zanima me kako je starca auto lupio lijevim dijelom? kako je starac dosao do lijevog dijela auta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije