Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna nesreća

Biciklist pao pod kotače autobusa i smrtno stradao

POginuo biciklist
Foto: Matija Toplovec/PIXSELL
1/5
02.08.2014.
u 18:47

Očevici na mjestu nesreće kažu da je Zdenko zapravo sam pao pod autobus

U prometnoj nesreći koja se oko 18 sati dogodila u središnjoj zabočkoj Ulici Matije Gupca, ispred ugostiteljskog objekta Kiwi, poginuo je Zdenko Vrančić (57) iz zabočkog naselja Jakuševec.

Prema prvim informacijama prometna nesreća se dogodila između autobusa i bicikliste, a Zdenko je bio biciklist.

Očevici na mjestu nesreće kažu da je Zdenko zapravo sam pao pod autobus. Naime, oni koji su ga poznavali kažu da je bolovao od epilepsije, no točan uzrok nesreće i smrti znat će se nakon očevida koji je upravo u tijeku.

>>Dva biciklista sudarila se na neosvijetljenoj cesti, jedan se bori za život

>>Poginuo biciklist, udario ga auto zbog prebrze vožnje

Ključne riječi

Komentara 2

AC
actros
22:55 02.08.2014.

vozac autobusa u tom dijelu uopce nije smio pretjecati zato sto se nalazi puna linija,kao drugo presao je punu liniju i svejedno ostavio premali razmak izmedju biciklista i autobusa sto se vidi po mjestu gdje autobus stoji i gdje biciklista lezi,razmak bi trebao biti 1,50 metara ako je brzina veca od 90 km onda i dva metra.....

MS
Marinac_SEAL
09:23 03.08.2014.

Voznju bicikla po kolniku treba zabraniti, jer se na taj nacin ometa promet i zivot biciklista izravno dovodi u opasnost. Imamo situacija gdje su ulice uske i zavojite (puna linija). Vozac automobila je prisiljen voziti 20 km/h i po nekoliko kilometara. Jadno. Nas zakon zabranjuje voznju bicikla nogostupom, dozvoljava kolnikom, a biciklistickih staza skoro pa i nemamo. Nista cudno za banana drzavu. Dobro da ovakvih nesreca nema i vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije