Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA
Povratak na članak

Biciklist kod Samobora podletio pod teretni kamion i poginuo

Tragedija u Svetoj Nedjelji: Biciklist je pao pod kamion miješalicu i na mjestu poginuo

Komentari 5

AC
acmilano
18:01 11.02.2011.

Ulica dr.Franje Tudjmana...nesretno ime....

VL
OB
-obrisani-
18:18 11.02.2011.

Prokleta mu duša bila,,,,hmmm..mislim tom ,,franji

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
01:11 12.02.2011.

Užas! Jučer sam baš onuda prolazio dok je trajao očevid,policija je preusmjeravala promet a na kolniku je ležalo pokriveno mrtvo tijelo nesretnog bicikliste.Koliko sam uspio vidjeti u vožnji, biciklistička kaciga je bila na kolniku raspolovljena, a crni sportski bicikl odbačenn sa strane ceste.Valjda ga je kamion zakačio ili je podletio, ne znam.

VL
NO
novinick
16:49 13.02.2011.

ja sam nažalost prolazio prije nego je došla i hitna i prije nego je tijelo pokriveno nekoliko minuta nakon nesreće, :( uf ... pola glave nedostajalo :( i nije vozač kamiona kriv ...

VL
DU
Deleted user
10:54 14.02.2011.

Meni je jednom davno jedan šleper uletio u škare (između mene i autobusa iz suprotnog smjera). Da izbjegne sudar, vratio se do ruba asfalta čim me pretekao kabinom, pa je meni preostao samo šljunak uz cestu. To valjda i ne bi prošlo loše da nisam naletio na grbavi dio na izlazu iz nekog dvorišta i razletio se - bicikl u kanal s gnojnicom iz štale a ja na travu između kanala i šljunka. Samo lijevu podlakticu oderao po šljunku. Hoću reći da je uvijek kriv onaj koji pretječe bicikl. U zakonu lijepo piše da se smije pretjecati samo ako se ne ugrožava druge sudionike u prometu. Ostaviti biciklistu manje od metra je ugrožavanje i toga bi trebali biti svjesni i oni vozači koji nikad ne voze bicikl, jer vaćina njih ne želi imati nečiji život na duši.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.