Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pedala laganini

Biciklirali 34 kilometra za Tijelovo, u subotu Putevima 110. brigade

pedala01_PXL_kar_110623
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
1/3
23.06.2011.
u 21:39

Utrka za Dan državnosti započinje i završava na Turnju. Prijave su od 7 do 7.30.

Pedesetak biciklista sudjelovalo je na tradicionalnoj Tijelovskoj biciklijadi Sportsko-rekreacijskog kluba "Pedala laganini" iz Karlovca. Okupili su se u 8 sati na Trgu bana Josipa Jelačića da bi se sat kasnije uputili na 34 kilometra dugu vožnju do Kobilića, preko Šumbara, Orlovca i Selca natrag u Karlovac. Na Šumbaru su se odmorili i podružili uz roštilj.

Nova vožnja je već u subotu, na Dan državnosti. Radi se o 4. biciklističkom maratonu "Putevima 110. birigade", a posvećena je svim pripadnicima te vojne postrojbe koja je obranila Karlovac, osnovane 28. lipnja 1991. godine. Ruta je mnogo duža od tijelovske i iznosi 145 kilometra. Kreće se s Turnja, a vozi preko Kamenskog, Karlovca, Pisarovine, Lasinje, Topuskog, Gvozda, Muljave i Vojnića, pa ponovno do Turnja. Maraton počinje u 7.30 , a očekivani povratak je u 18 sati. Organizatori upozoravaju da se vozi na vlastitu odgovornost, a da djeca mlađa od 14 godina moraju sudjelovati uz pratnju roditelja ili odrasle osobe, te da moraju biti opremljeni kacigom.

- Vožnja je rekreativnog karaktera. Nije utrka - dodaje predsjednik "Pedale" Vladimir Latković.

Prijava sudionika je od 7 sati do početka utrke. Startnina iznosi 30 kuna.

Komentara 1

IV
ivopivo
21:38 25.06.2011.

bas me zanima tko je prvi izbiciklirao to jest tko je nadbiciklirao ostale biciklare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije