Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpski watergate
Povratak na članak

BIA je na vrijeme spriječila isporuku Vučićevih ispisa policiji

Pokušaj preuzimanja ispisa Vučićevih poziva spriječen je prije nego što je Telekom Srbija odgovorio na zahtjev zasad nepoznatog inspektora MUP-a Srbije

Komentari 7

MA
mališa
12:00 09.11.2012.

Može se pratiti svaki mobilni telefon i svaki čovek ali prate se i oni koji prate. A zna se čija je dužnost da prati i obezbeđuje Vučića. Ovde je u tome poenta.

VL
TM
tom milles
09:57 09.11.2012.

U pravu je drug kontraobaveštajac to što kaže u vezi sistema zaštite elektroničkih komunikacija štićenih.No on ili nezna ili više ne radi na sebi u smislu usavršavanja u struci te mu nije poznato to da o bilo kojoj vrsti elektroničkeke komunikacije učinkovite i 100% sigurne zaštite NEMA:Svakoga je moguće provaliti i prisluškivati te presretati mu elektroničku poštu NEPRIMJETNO i to vrlo jednostavno rabeći VANJSKI SISTEM UPADA.To se radi na način "lova na lisicu" iako je to zastario način no samo usporedbe radi može ga se spomenuti.Također strane obaveštajne službe imaju kompletan uvid u komunikacije pogotovo onih štićenih i do tih podataka vrlo je lako moguće doći.Novac otvara sva vrata...

VL
TM
tom milles
10:05 09.11.2012.

Upad u nečiju mobilnu komunikaciju vrši se rabeći IMEI mobilnoga telefona te jednom kada se taj kod sa nečijega mobitela snimi taj se mobitel može pratiti po čitavoj kugli zemaljskoj DOSLOVCE rečeno. Može čovjek mijenjati SIM kartice i operatere koliko mu volja no uvijek kod IMEI ostaje isti i nemoguće ga je izbrisati jer ga je proizvođač odn. tvornica upisala u dubinsku memoriju uređaja.

VL
TM
tom milles
10:09 09.11.2012.

Ovoga momenta u sadašnje realno vrijeme potrebno je odvojiti samo 500 / petsto /Eura za saznati kompletnu komunikaciju bilo kojeg mobitela u Hrvatskoj i to u vremenskom razdoblju od proteklih godinu dana i nije bitno jel mobitel "štićen" il nezaštićenn to se onoga tko se time bavi ne tiče ni na koji način.Dakle SANJAJTE da jeste zaštićeni no "stručnjaci" vas sviju samo varaju i ništa više....

VL
TM
tom milles
10:21 09.11.2012.

Svatko može provjeriti na svojem mobitelu KOD " IMEI " ....upiši u mobitel ......: * # 0 6 #....odmah na displayu bude očitan KOD ....! ? ..nitko nema šanse izbrisati ga.

VL
DU
Deleted user
11:08 09.11.2012.

a sta se desava,kad kupisi karticu i ni si se neigdje registrovo,jednostavno,je kad iskoristis bacis....

VL
ST
Strawberry
13:55 09.11.2012.

Očigledno su neophodne korjenite reforme i promjene u MUP-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.