Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAL SOLIDARNOSTI
Povratak na članak

Kako su žene spasile Božić: 'Šokirana sam! Nisam očekivala ovakvu reakciju'

Bezazlena rasprava o božićnom darivanju u popularnoj grupi na Facebooku pokrenula čudesan val solidarnosti prema samohranoj majci dvoje djece koja jedva preživljava

Komentari 1

JO
jorgen
20:43 22.12.2020.

Kakav soroševski politički traktat na temelju jedne humanitarne akcije. Kakav cherrypicking. Takvih akcija ima na stotine u raznim grupama na Facebooku i u njima RAVNOPRAVNO sudjeluju žene i muškarci. Nema dijeljenja po spolu. Samo ekstremisti mogu raditi separaciju osnovnih ljudskih kategorija poput empatije i želje za pomoću. Jer kada navodite "girl power" onda niste ništa drugo nego šovinistički ekstremisti koji smatraju da je jedan spol nadmoćniji nad drugim. Toga u stvarnosti nema. Ljudi imaju svoje individualne karakteristike koje ne ovise o spolu. Imate loše muškarce, ali imate i žene koje su spremne ubiti svoju djecu ili naručiti da se nekoga premlati i ubije. Kao što muškarci vode ratove, tako i dan-danas imamo ženske vođe država koje bez problema sudjeluju u vojnim intervencijama te uništavaju tuđe živote kroz MMF i EK. Prestanite biti seksistički ekstremisti i shvatite da je daleko bitnija podjela po klasama nego po spolovima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.