Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenjaju se pravila
Povratak na članak

‘Bez propisane udaljenosti između kasina povećat će se ovisnost o kocki’

Vraća se i odredba o minimalnoj udaljenosti automat klubova i kasina od vjerskih objekata

Komentari 1

DU
Deleted user
11:19 05.03.2020.

Kao prvo što su trebali napraviti je ukinuti porez na kladionicu a pogotovo ovih 10 % uveden i na najmanje dobitke koje je uvela SDP -ova vlada i Linić, onda ne bi bilo problema sa ovima koji igraju preko stranih ilegalnih kladionica nego bi igrali u Hrvatskim. Pod hitno ukinuti ovih 10 % na najmanje dobitke a ostaviti neoporezovano do 1000 kn. A što se tiče zabrane maloljetnika da igraju - ne dozvoliti im u poslovnici a što se tiče online - tu se trži OIB i br. računa tako da ne mogu mlađi od 18 godina igrati preko interneta, a ne kažnjavati zbog njih sve igrače - ista stvar vrijedi kod kupovine alkohola u dućanima , mladi će zamoliti nekog starijeg da umjesto njih kupi alkohol - odgovorno ponašanje pojedinaca i ništa drugo neće pomoći i nikakve zabrane i izmišljanje tople vode

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.