Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod mjesta Ljeskovac

Bez položenog vozačkog izazvao nesreću: Smrtno stradao 68-godišnji putnik

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
05.09.2023.
u 09:40

Po dolasku u zavoj, zbog nedržanja strane kretanja, vozač je zahvatio rub mosta uslijed čega je došlo do prevrtanja automobila na krov u korito potoka

U prometnoj nesreći, koja se dogodila s nedjelje na ponedjeljak u neutvrđenom vremenu na području Dvora kod mjesta Ljeskovac, preminuo je 68-godišnji putnik u vozilu. Nesreću je izazvao 48-godišnjak koji je bez položenog vozačkog ispita upravljao automobilom sisačkih registracija, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka. Osim smrtno stradalog 68-godišnjaka, u vozilu se nalazio i 65-godišnji putnik. 

Po dolasku u zavoj, zbog nedržanja strane kretanja, vozač je zahvatio rub mosta uslijed čega je došlo do prevrtanja automobila na krov u korito potoka. Putnik je smrtno stradao na mjestu događaja, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

VEZANI ČLANCI:

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Sisku. 
Vozač je uhićen te je uz kaznenu prijavu zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, kažu iz policije. 

VIDEO Novi opasni bezobrazluk vozača u Zagrebu: "Za ovo se oduzima vozačka"

Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
10:33 05.09.2023.

Da pogodim, Kajtazi ovo ne vidi pročitati, pa ga onda i ne zanima kriminalac koji bez vozačke vozi, a to je isto kao ubica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije