Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoko na Facebooku

Beus o Čačićevu izlasku na slobodu: Ne trebaju nam samoprozvane mesije

Radimir Čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
17.06.2014.
u 16:09

Svi su disidentski projekti dosad propali zato jer su bili motivirani osobnim interesima i osvetničkim nagonima svojih lidera, kaže Čačić

Nakon što je  Povjerenstvo za uvjetni otpust Ministarstva pravosuđa uvažilo Čačićevu molbu za prijevremenim izlaskom pa tako on na slobodu izlazi u petak, saborski zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh na Facebooku se oštro osvrnuo na njegove političke ambicije.

 - Povodom najava izlaska iz zatvora bivšega predsjednika moje stranke i novoga gurua neoliberalizma te aktualnih nasrtaja njegovih 'reformističkih' sljedbenika na HNS, mogu reći da svatko ima pravo na novi početak, ali i podsjetiti da je hrvatska politika već sita samozvanih mesija s čarobnim štapićem i instant rješenjima za sezonsko mršavljenje. Svi su disidentski projekti dosad propali zato jer su bili motivirani osobnim interesima i osvetničkim nagonima svojih lidera. Hrvatska treba vjerodostojnost i odgovornost novijih, mlađih i svježih ljudi u politici, a ne potrošene aktere i njihove reciklirane ideje, prepakirane u novu ambalažu i s prepravljenim rokom trajanja, napisao je Richembergh na svom Facebook profilu.

– Odluka povjerenstva u skladu je s presudom iz Mađarske. Da se povjerenstvo sastalo prije mjesec dana, već bi bio slobodan. Čačić će se odmah uključiti u politički život. Jedva to čeka – komentirao je Čačićev odvjetnik Čedo Prodanović.

 

>> Radimir Čačić u petak izlazi iz zatvora!

Komentara 8

DU
Deleted user
16:57 17.06.2014.

Bez obzira na sve njegove "zasluge" i u politici i u privatnom zivotu, on bi mogao biti uzrok pada ove vlade i prijevremenih izbora. Jer jos uvijek se zapravo ne zna koliko ce HNS-ovaca iz Sabora prijeci k njemu. Ako do sada i nije nista kao politicar napravio, ako ova nesposobna vlada zbog njega padne, onda se makar malo oduzio biracima...

JW
Johny Walker
17:07 17.06.2014.

Goran Beus, tko je to? Je li to onaj mladi HNS-ovac kojem je najvažnije da se slika uz osobe i događaje, koji nemaju veze sa njime i to objaljuje na svojoj facebook stranici? Što je napravio osobno, da si dozvoli ocjenjivanje Čačića s takvim "autoritarnim" mišljenjem. Možda je to ipak onaj mladac, koji se upucavaa šefici na taj način da i njezinom psu govori vi!

KA
kafka
16:15 17.06.2014.

Budi se MSZH - 'mafija' sjeverno-zapadne Hrvatske.! Spremna u ovom 'ršumu' uzeti svoj dio kolača. Bumo vidjeli ka´ bu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije