Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bert Van der Zwaan:
Povratak na članak

Ulog 1 eura u visoko obrazovanje društvu donosi povrat od 6,5 eura gotovo odmah

Rektori iz Lige europskih istraživačkih sveučilišta sastali su se u Dubrovniku da bi opetovano upozorili na važnost razvoja znanosti

Komentari 7

PR
prokurator
23:41 13.10.2017.

javnost to ne zanima, ali u insajderi znaju da je u znanosti komatozno stanje, primjerice: ima ljudi koji doktoriraju u 30-oj (dakle inteligentni i marljivi stručnjaci), rade na plaći manjoj od holdingovog tramvajca (bez pretjerivanja!), a u zadnje vrijeme poneki ostanu na cesti, jer država smanjuje broj radnih mjesta u znanosti. zapadnjacima je to nepojmljivo, ali mi smo zato tu gdje jesmo.

VL
DU
Deleted user
07:48 14.10.2017.

...to ne vridi za hrvatsku jer će komunisti izgubiti sinekure i vlast..čim gluplji narod to bolje za partiju..

VL
JU
jurajuric116
08:53 14.10.2017.

opet jedu govna sa zemljom znanja. nama fali radnika, zidara, tesara, zavarivača, tokara, cnc operatera itd... e tu se stvara dodana vrijednost u radu i samo radu. znači treba krenuti raditi, a ne filozofirati. treba vrednovati rad i obrtničkoj strucii pošteno platiti taj rad. največi problem Hrvatske je da rad nema vrijednost. svi gule za minimalac dok gazde uživaju. na zapadu je bilo koji majstor cijenjen i gazda ga čuva ko kap vode na dlanu da mu služi pare i pošteno ga za to plati. vele vlasnici u Njemačkoj "moj radnik je moja vrijednost" i to cijeni. kod nas je prosječan gazda robovlasnik, a ne gazda.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
02:14 14.10.2017.

Učitelji matematike i fizike imaju istu plaću kao i učitelji likovnog,tjelesnog,glazbenog i vjeronauka. Zbog toga, sve češće, se događa da matematiku i fiziku predaju nestručne osobe.

VL
DU
Deleted user
08:15 14.10.2017.

U hrvatskoj mladi bi trebali studirati tehnicke fakultete i medicinu i cim zavrse put austrije njemacke australije kanade tako ulozeni euri ce dati rezultate djeca bogatih rade sto ih volja kao i njihovi roditelji a ostalima je kakav takav spasas inozemstvo sin poznatog ustavnog suca napadne policajca i nikom nista to je hrvatska i vladavina prava Mos mislit prava

VL
DU
Deleted user
21:57 13.10.2017.

U hrvatskoj ulaganje u znanost i obrazovanje je bacanje financijskih sredstava znani i obrazovani su nepotrebni kod nas je bitno tko koga poznajei Ide usluga za uslugu

VL
WI
wice
22:39 13.10.2017.

Je samo na naš 1 uloženi euro 6.5 eura zaradi Njemačka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.