Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE SE OČITOVANJE
Povratak na članak

Beroš o KBC-u Osijek: 'Odlučit ćemo postoje li elementi za postupanje zdravstvene inspekcije'

Na službenoj web stranici KBC-a Osijek stajalo je, između ostalog, da "nerođeni život zaštićuje ustav i kazneni zakonik"

Komentari 4

Avatar Zbregov
Zbregov
14:33 03.06.2022.

ovaj još nije u choozy?

VL
KA
Kakodane
14:56 03.06.2022.

Kako izbaciše ministra Kujundžića i ubaciše ovu amebu. Nitko više ne spominje njegove stanove koje nije prijavio. Sklonili ga.

VL
PK
Posljednji Komšikanac
14:30 03.06.2022.

Ministru bi pametnije bilo da si kupi kralježnicu ili odstupi ako nije sposoban ne podilaziti NGO mafiji.

VL
OV
ovcalila
22:38 03.06.2022.

Skandalozno je kompletno stanje zdravstva u Slavoniji prvo je Našička bolnica postala kovid bolnica nakon prebjega ravnatelja u HDZ, aparati su iz doba druga Tita, rasulo u nardžbama, doktori opće prakse su na SL i GO kad im se prohtije, na telefon se ne javljaju, to leglo HDZ _eovca sa treba ili zatvoriti ili restruktuirati inače da se zna tu bolnicu u Našicama su finacirali i gradili građani Našičke općine samodoprinosom, a vi novinari večernjeg izvolite istražiti takve stvari, a ne samo brisati komentare

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.