Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAST BROJA NOVOZARAŽENIH

Beroš: Lokalna vlast ismijavala je mjere, a Sinj sada ima rast zaraženih od 465 posto

Ivo Cagalj/PIXSELL
25.08.2021.
u 15:33

Posljedice govore sve, poručio je ministar Beroš

Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je danas epidemiološku situaciju koja se naglo pogoršala nakon održavanja proslava povodom Sinjske Alke i Velike Gospe.

"Od 27 novozaraženih (29.7. - 11.8.) u Sinju, u zadnja dva tjedna (od 12.8 do danas) buknulo je na 147 zaraženih ili za 465% više! Pravodobna upozorenja o poštivanju mjera na masovnim okupljanjima ismijavana su od lokalne vlasti, a posljedice govore sve. #CijepiSe i poštuj mjere!", poručio je ministar na Twitteru.

Podsjetimo, gradonačelnik Miro Bulj zapovijedio je zaštitarima koji su do njegovog dolaska, vodeći računa o epidemiološkim mjerama, kontrolirali i brojali ulazak publike da to prestanu raditi.

"Sve otvaraj, pusti! Samo ulazi, krepala je korona prije 15 minuta. Ne brini, mene će hapsiti, ja sam donio odluku. Neka javi Božinović da sam ja kriv, Miro Bulj je kriv", kazao im je Bulj.

>> Pogledajte i ovaj video: Debitant Mihovil Župa je pobjednik 306. Sinjske Alke




 
Ključne riječi

Komentara 101

Avatar Golum
Golum
17:25 25.08.2021.

Panjina

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:36 25.08.2021.

Neka sad sve zdravstvene usluge plati gradonačelnik. Mislim da neće imati ništa protiv.

AD
admzaq
18:00 25.08.2021.

A dobro sada. Svi mi znamo da je Bulj sve samo ne inteligentan. Klasičan šibičar. Nitko nije ni očekivao da će ispasti nešto drugačije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije