Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MINISTAR
Povratak na članak

Beroš: Ja sam transparentan. Nikakvih novih stanova i nekretnina nemam

S obzirom da sam obnašao dužnost pomoćnika ministra manje sam vještačio na sudovima, stoga su moji prihodi smanjeni.

Komentari 11

JP
juha_paradajzova
16:59 29.01.2020.

fešta u hdz-u, konačno našli jednog ministra koji se nije nakrao

VL
DU
Deleted user
17:32 29.01.2020.

Nemože odmah. Bit će, bit će. Samo strpljenja.

VL
Avatar kokobil
kokobil
18:02 29.01.2020.

Može li mi netko objasniti zašto liječnici (doktori znanosti) sa ostvarenom profesionalnom karijerom prelaze na rad u državni aparat za duplo manju plaću.Svi se zaklinju da žele unaprijediti,promijeniti zdravstveni sustav,a na kraju mandata uglavnom se jedino vide promjene u imovinskoj kartici.

VL
IV
IvekIvek
17:44 29.01.2020.

Bitno se ne stidi koliko nema...

VL
DA
danijelrukavina4
17:35 29.01.2020.

Nemojmo čovjeka odmah napadati. Dajte čovjeku šansu. Koliko sam uspio pročitati, čovjek se već prihvatio posla, Koliko je uspio djelovati u ovih nekoliko sati, izgleda mi kao da je ubacio u 4. brzinu. I otišao je već prekontrolirati imovinsku karticu. Ja to tumačim time da mu je stalo. Mislim da bi svatko zaslužio 90-120 dana da ga se ne dira, dok dolazi na neku funkciju. Svakom treba neko vrijeme da "pohvata konce". Nadam se da je shvatio lekciju, da mora biti maksimalno transparentan. To se odnosi na sve ljude koji se misle baviti politikom. Pomalo postajemo demokratsko društvo. Istraživački novinari rade sjajno. Sve su bolji i bolji. Dobro je rekao novinar Pilsel - društvo će postati demokratsko kada se političari budu bojali novinara, a ne kada se novinari budu bojali političara. Naravno da se podrazumjeva, da i novinari podliježu etičkom kodeksu profesije, i da ne smiju iznositi neistine, ili ljude blatiti neistinama. Prema tome, novinari i ostali, dajmo pustimo čovjeka da radi, a novinari da se "posvete" nekim drugim ljudima koji su već desetljećima u politici. I njihovim imovinskim karticama. A ima ih u svim strankama. Neki naprosto "bodu oči" sa količinom imovine. Isto tako, imate ljude koji kada se zbroji, nemaju par godina staža, a imovine kao u priči. Počnite malo "njuškati" i istraživati i te ljude.

VL
DO
dobrica
17:03 29.01.2020.

Treba ga preispitati za dvije godine ako ostane u ovoj fotelji

VL
DU
Deleted user
16:37 29.01.2020.

pa nije sramota posjedovati....

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
17:57 29.01.2020.

Broj ministarstava smanjiti na polovicu a plaće ministrima uduplati. Za ovu plaću je teško do kvalitetnih ministara. Neshvatljivo mi je da ministar ima 20-ak posto veću plaću od zastupnika, koji nemaju ni posla ni odgovornosti.

VL
DU
Deleted user
17:51 29.01.2020.

a da ga pitaju za te ct aparate? ili nikog nije briga za tih tričavih nekoliko desetaka milijuna kuna..evo prijedlog...da mu mi svi zajedno kupimo par stanova, da mu se nadje, ako on makne sve te silne "poduzetnike" koji sisaju zdravstvo kroz aparate, preparate i lijekove...da se ne lazemo

VL
Avatar deepwater
deepwater
17:38 29.01.2020.

Vidimo to jednostavno, najjednostavnije - novi ministar je bio Kujundžićev pomoćnik ministra. Good morning and good night Croatia

VL
ST
stefj
17:45 29.01.2020.

Ne znam taj fetiš da ministri i svi ostali moraju biti siromašni, a ako nešto imaju, odmah su lopovi.... A s druge strane političari su sami s medijima i sindikatima državnih i javnih službi, uz odobrenje svih građana stvorili ovaj uhljebistan, gdje se dijeli šakom i kapom, dok se rad i sposobnost kažnjavaju... Mislim da je Kujundžiću najveća greška bila što se branio time da je za sve što ima radio i da je pošteno zaradio. Da je rekao da je dobio od države ili nešto slično, nikome ništa, bilo bi sve u redu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.