Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTIMILANOVIĆEVAC IZ BRUXELLESA
Povratak na članak

Bernardićev trijumf u prvom krugu može spriječiti Picula

Samo je pet dana do unutarstranačkih izbora u SDP-u koji će odrediti nasljednika Zorana Milanovića

Komentari 6

ST
stefj
08:06 14.11.2016.

Hm, SDP se još neko vrijeme neće uspjeti oporaviti od Milanovića. Svi ljudi oko njega koji su se sada kandidirali bili su njegovi poltroni i ulizice, a svu inteligenciju i slobodu mišljenja izbacio je iz stranke... Picula je preslab, nema izbornu bazu, a sumnjam da su ostali kandidati nešto kvalitetno. SDP nikada nije imao lošije kadrove...

VL
DU
Deleted user
09:34 14.11.2016.

SDP ima veliku šansu profilirati se u ozbiljnu stranku samo sa Piculom. Sve ostalo je raspad iste.

VL
DU
Deleted user
08:49 14.11.2016.

"Prvog zagrebačkog SDP-ovca potom je javno podržao i Gordan Maras, a može se očekivati da će njegov primjer u idućim danima slijediti i drugi istaknuti SDP-ovci, koji će se nastojati ubaciti u pobjednički šator. " Pametnome dosta!

VL
JO
jozomali
08:50 14.11.2016.

Be rna rdić je riba koja će zaplivati u svakoj vodi dok to njemu odgovara!....nije materijal za vo đu jedne velike stranke!....svi ostali jesu!

VL
Avatar kravata
kravata
07:10 14.11.2016.

SDP i hrvatsku moze spasit samo bivsi ministar koji konkurira bernardicu a podrzavaju ga clanovi ncionalnih manjina kojoj i on pripada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.