Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primopredaja u ministarstvu socijalne politike

Bernarda Juretić: Nastavljamo uhodani mehanizam, u socijali sam 25 godina

bernarda juretić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.01.2016.
u 11:12

Neće mi trebati puno za uhodavanje, rekla je Bernarda Juretić

Jutros je u Ministarstvu socijalne skrbi i mladih obavljena primopredaja između bivše ministrice Milanke Opačić i Bernarde Juretić.

– Nastavljamo uhodani mehanizam, u socijali sam 25 godina i neće mi trebati puno za uhodavanje. Računam na ljude u 'kući' i na terenu. Bivša ministrica  gospođa Opačić predala mi je izvješće o radu Ministarstva i stavila se na raspolaganje, lijepo smo se pozdravile – rekla je nova ministrica socijalne skrbi Bernarda Juretić nakon primopredaje minisitarske funkcije. 

>> Primopredaje u ministarstvima nastavljaju se sutra

Komentara 6

KA
kajinx
11:24 25.01.2016.

Sretno!

KN
knezevic3d
12:34 25.01.2016.

dosli ste na cvtste temelje samo treba radit....

Avatar think pink
think pink
18:08 26.01.2016.

nije li ova žena prekršila zavjet koji je dala bogu kad se zaređivala? nije li ona bila vjenčana za krista i razvrgnula taj brak? kod zaređivanja se daje DOŽIVOTNI zavjet bogu... ali to za nju očito nije neka velika fora... i TO je postalo ministarka??? bizarno. kako će ona poštivati ljudske zakone kad ne poštuje božej???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije