Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA SE KAD KREĆE S EMITIRANJEM
Povratak na članak

Berlin dobiva arapsku radiostanicu

Još uvijek se ne zna kad će nova postaja krenuti s emitiranjem.

Komentari 4

Avatar Viktor999
Viktor999
12:22 15.11.2019.

danke merkel, njemački potomci će za koje desetljeće biti jako sretni jer žive u germanistanu i...posrati se na grobove svojih predaka, jer drugo nisu ni zaslužili

VL
CR
crocro
08:48 15.11.2019.

Pa to je normalno, migranata je sve više, oni traže svoje. Kada ih bude još više onda će se tražiti i otvaranje više radio stanica. A kada druga kultura nadjača domicilnu autohtonu kulturu, onda se sve mijenja za 180 stupnjeva. Apsolutno i nedvosmisleno treba poštovati sve kulture i vjere. Europa je kulturološki potpuno različita od arapskih zemalja. I nije prirodno masovno doseljavanje naroda jedne kulture u okružje potpuno druge kulture i običaja. Npr. do sada vam nije bio običaj da u vašoj blizini bude džamija na kojoj svako jutro i dr. dijelove dana pjeva hodža. Da se razumijemo, to je potpuno normalno u arapskom i muslimanskom svijetu i to podržavam. Samo se pitam kako će to biti kada se probudimo u takvom okružju. Tada se potpuno mijenja slika vašega života, vaše svakodnevnice i vaših običaja. Oko vas niču džamije, žene hodaju pokrivene, hodža pjeva, oko vas jezik čudan. Poptuno poštujem prava svih ljudi na svijetu, nitko nije kriv zbog svoje kulture ili vjere, samo se pitam kako će to funkcionirati kada se kulture i običaji pomiješaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.