Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV RUSIJA:
Povratak na članak

'Beograd izborima priznao da Kosovo nije dio Srbije'

"Albanske vlasti su održale izbore, dobivši potporu SAD, EU i čak Beograda. Samo, nitko nije pitao kosovske Srbe slažu li se s tim"

Komentari 3

SE
selbivoje
10:08 05.11.2013.

zna to i rusija,priznanje neovisnosti kosova raste sa svakom novom godinom,u ovoj godini imamo 107 priznanja,uskori ce i rusija a sa njom i sve istocne drzave poput azerbedzana,tadjikistana,uzbekistana,kirgistana,dagestana itd

VL
ĆA
ćaćaća
14:52 05.11.2013.

jasno da nije..još vojvodina i snadžak pa onda u eu..

VL
PG
Patrik.Gavran
13:11 09.11.2013.

Slebivoje, Dagestan nije država, nego ruska oblast, kao i susjedna Ingušetija, Čečnija, Sjeverna Osetija, Kabardino-Balkarija,Karačevo-Čerkezija, Adigeja itd . Kosovo je priznalo 105 država, a posljednje su bile Tajland, Libija, Grenada i Salvador.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.