Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO SNIŽENJE
Povratak na članak

Benzin će biti još jeftiniji od dizela? Sutra bi cijene trebale opet pasti

Razlog za veselje imaju i vlasnici automobila na plin

Komentari 8

ST
stefj
23:30 05.11.2018.

Eh, baš smo država... Jedna Austrija ima ista, čak i veća davanja na gorivo, a niže cijene. Sve je stvar tržišta... A ova naša država, niti ne dozvoljava tržištu da se razvije, a kada treba kontrola, onda se izvlači da se ne može uplitati u privatni sektor... Kod nas 3 tvrtke drže 90% tržišta naftnim derivatima, a u Austriji, 3 najveće imaju samo 30% tržišta. Rezultat vidimo... Stvar je uvijek ista, kada se država upliće u tržište i ne dozvoljava normalnu konkurenciju imamo visoke cijene, visoke poreze i siromašne građane...

VL
UR
ursuss
22:44 05.11.2018.

sirova nafta pada za 10%..gorivo pojeftini 1 promil, a kada raste 2% cijene veće za 5%...ovoj državi nikada dosta..ima li tko skuplje gorivo i manje plaće u eu od Hrvatske zemlje blagostanja i male Švicarske (... valjda samo za onih 200... )

VL
GO
gordan25
22:44 05.11.2018.

Benzin jeftiniji od dizela.Najbolji način da se zaustavi uvoz njemačkih dizela.

VL
PV
prcko.vitamincic
18:53 06.11.2018.

Pogledajte cijene benzina u našim susjednim zemljama. 1€ dakle cijena benzina bi trebala biti 7,30 kuna. Da ne pričam o tome da imamo najlošiju kvalitetu benzina. To je prava istina. Spustite konačno cijenu benzina i prestanite krasti ovaj napaćeni narod. Ako nastavite krasti, otići će svi u svijet i vi lopovi ćete također propasti. A gdje će vam duše?

VL
Avatar possibilis
possibilis
23:18 05.11.2018.

Plin pada "za 4 kune"??? Bit ce jeftiniji od jedne kune? Zivi bili pa vidjeli...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.