Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZVALA GA OPOZICIJA

Benkovački gradonačelnik stol za vijećnicu platio 20.000 eura: Ne vidim nikakav problem

Stol benkovačkog gradonačelnika
Foto: Mile Marić
06.03.2023.
u 22:55

Tomislav Bulić smatra kako je cijena opravdana jer je na stolu radio lokalan čovjek koji ga je opskrbio svim potrebnim detaljima

Neobičnu nepravilnost uočila je lokalna opozicija u Benkovcu. Naime, na račun lokalne 'Stolarije Marinić' 1. rujna prošle godine sjelo je čak 169.375 kuna.

S obzirom na to da je novac poslan iz proračuna Grada Benkovca, vrtoglavi iznos nije mogao proći nezapamćeno, te je opozicija od gradonačelnika Tomislava Bulića (HDZ) tražila da objasni kakav stol košta više od 20.000 eura, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Ne vidim u tome nikakav problem - izjavio je gradonačelnik, pojašnjavajući kako se radi o "reprezentativnom stolu" za buduću gradsku vijećnicu.

- Na tom smo poslu odlučili angažirati našeg lokalnog zanatliju i dobili smo lijep stol opskrbljen svim potrebnim tehničkim detaljima, kao što su mikrofoni - istaknuo je Bulić.

VIDEO Od 1. srpnja trgovinama zabranjen rad nedjeljom: Vlada objavila detalje novog zakona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije