Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUSTILA KONFERENCIJU

Benčić o prometnoj nezgodi: 'Ma samo nam je pukla guma, morali smo čekati drugi auto'

Spliti: Konferencija za novinare Možemo! - političke platforme za X. izbornu jedinicu
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
06.04.2024.
u 11:01

Nakon ove nepredviđene situacije, Sandra Benčić obratit će se javnosti u osječkoj Tvrđi u 12:30 sati, te zatim u Slavonskom Brodu u 16:30.

Kandidatkinja za premijerku na nadolazećim parlamentarnim izborima stranke Možemo! Sandra Benčić iznenadila je podržavatelje kada se nije pojavila na najavljenoj konferenciji u Đakovu kojom je danas trebao započeti radni posjet njene stranke Slavoniji. Okupljenima je dano do znanja da je Benčić sudjelovala u manjoj prometnoj nesreći zbog koje nije bila u mogućnosti stići u Đakovo.

"Ma samo nam je pukla guma, nije se dogodilo ništa ozbiljno. Morali smo čekati drugi automobili da dođe po nas" otkrila je Benčić za 24sata što se dogodilo. Dodala je kako ona nije vozila u trenutku nezgode jer ne posjeduje vozačku dozvolu.

Nakon ove nepredviđene situacije, Sandra Benčić obratit će se javnosti u osječkoj Tvrđi u 12:30 sati, te zatim u Slavonskom Brodu u 16:30.

VIDEO Grmoja Primorcu donio maglu u teglici

Komentara 6

Avatar punk
punk
12:47 06.04.2024.

hahaha...kolko su nesposobni da neznaju ni gumu promjeniti...

TR
Trgovac
11:33 06.04.2024.

Zena kojoj se cijela politicka scena podsmjehuje jer je bila prodavacica petardi. Uspjeh je kad ti se smiju politicki podobnici, zlatna mladez i bivsi komunisti koji nemaju dana radnog staza.

MA
mariyan
01:00 07.04.2024.

Guma aaaa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije