Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Samobora

Beljaka razljutilo uništavanje spomenika: Pozivam policiju da neonacističke štakore smjesti u zatvor ili u ludnicu

Sabor 10. sjednicu nastavlja raspravom o Registru osoba s invaliditetom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
09.05.2022.
u 13:00

Na današnji dan, 9.svibnja 1945., Samobor je oslobođen od njemačkih, nacističkih okupatora, te od njihovih ustaških podanika i sluga, napisao je Beljak na Facebooku

Na spomeniku kod Samobora osvanuli su nacistički simboli uz poruku. Bivši gradonačelnik Samobora Krešo Beljak fotografiju uništenog spomenika objavio je na Facebooku. 

"Na današnji dan, 9.svibnja 1945., Samobor je oslobođen od njemačkih, nacističkih okupatora, te od njihovih ustaških podanika i sluga. Iako smo jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji i dalje ponosno ima Ulicu 9.svibnja, zadnjih godina su, na ovu slavnu obljetnicu, učestale i ovakve diverzije neonacističke gamadi. Dok sam bio gradonačelnik, ove svinjarije su rješavane promptno, pa pozivam i novu gradsku vlast da ovu sramotu što prije riješi, ali i policiju da te kukavne, neonacističke štakore smjesti ili u zatvor ili u ludnicu", napisao je Beljak na Facebooku.

Komentara 24

VI
@viktor2212emil@
13:22 09.05.2022.

Također, pozivamo policiju da neokomunističke štakore smjesti u zatvor ili ludnicu.

PA
Pahor
13:35 09.05.2022.

Oslobođen od intelektualaca, imovine i mnogih zivota. Cudno je to " oslobođenje" koje je provedeno kao masovni komunisticki zlocin. Covjek bi se zabunio lako i to nazvao okupacijom

Avatar Bluffer
Bluffer
13:33 09.05.2022.

Koji je to po redu LABRADOR na djelu u hrvatskoj,tko je reziser znamo,a ti beljak,pardon, pajser majstor😛

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije