Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNIO RAZLOGE

Beljak: Plenković me nazvao i pitao hoćemo li mu dati potpise, poslao je Brkića da ih pokupi

14.09.2016., Zagreb - Predsjednik Hrvatske seljacke stranke Kreso Beljak u prostorijama stranke u Zvonimirovoj 17 odrzao je konferenciju za novinare.  Photo:
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
06.10.2016.
u 11:57

Beljak kaže kako su Brkiću poručili da će biti oporbena stranka.

Iako su još 20. rujna odlučili da će Plenkoviću dati pet potpisa, HSS je to realizirao tek nakon što je prije nekoliko dana Andrej Plenković nazvao Krešu Beljaka

– Plenković me nazvao i pitao je li još na snazi naša odluka da ćemo mu dati potpise podrške. Odgovorio sam da je to tako – rekao je Beljak za Novi list.

Kazao je kako je Plenković poslao Milijana Brkića da uzme potpise.

– Zbog cijele ove situacije u našoj stranci, uže vodstvo, saborski zastupnici HSS-a praktično su svaki dan u središnjici HSS-a. Bili smo i kad je došao gospodin Brkić i potpisali smo se – objašnjava Beljak i dodaje da su Brkiću "jasno rekli" da će oni biti oporbena stranka

– On nas je pitao gdje ćemo sjediti u Saboru i hoćemo li pri sastavljanju saborskih odbora biti u kvoti parlamentarne većine i kazali smo mu da ćemo sjediti s opozicijom i da ćemo biti u opozicijskoj kvoti – izjavio je.

>> Svih petero HSS-ovaca dalo potpise Andreju Plenkoviću

>> Plenković prikupio 77 potpisa i može postati mandatar i bez Mosta

Komentara 9

AC
accusator
12:46 06.10.2016.

Nije lako slušati čovjeka koji nema dovoljno duše da bi govorio dobro, niti dovoljno pameti da bi šutio. A vrli nam haesesovac čak i kad se za glavu uhvati, ostane praznih ruku.

Avatar kravata
kravata
12:52 06.10.2016.

Neke stvari vam gospodine Beljak nisu u redu ali vam moramo priznat da ste svima pobrkali racune da slijedece izbore izadu svaki za sebe. Iznevjerili hdz, potresli sdp, prestrasili most, pobrkali hss, oamostalili hns. Na kraju se vratili da spasitee hrvatsku od uskoro novih izbora i veliki troskova prouzrocenih iz provincije jamba.

AC
accusator
13:03 06.10.2016.

Beljakovo političko djelovanje podsjeća me na bumbara; aerodinamički, bumbar nije sposoban letjeti, ali bumbar to ne zna pa leti i dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije