Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD MATIĆ
Povratak na članak

Beljak nema dobar rejting u stranci i zato je odgodio izbore

“Živi zid je kao svoju nišu uzeo blokirane, a mi moramo zaštitu potrošača, tu spada i pitanje hrane. Moramo se baviti i zaštitom okoliša”

Komentari 6

LE
LewisCarrol
10:34 16.10.2016.

Ovo provođenje politike Kreše Beljaka me podsjeća na "Summis desiderantes affectibus", osnova lova na vještice, gdje u toj velikoj "čistki" , stradavaju i nedužni samo jer se ne uklapaju u njegov kalup. Nažalost naše društvo neće napredovati niti milimetra, dok na čelu jedne ozbiljne stranke sjede osobe poput Beljaka ( osuđeni recidivaši sa Staljinovim sindromom) .

VL
BE
berava
17:46 16.10.2016.

Kreso Beljak,strucnjak za autoradio kasetofone nema rejting ni kao obuican gradjanin a kamoli kao politicar i to jos na celu najstarije stranke u Hrvatskoj.

VL
DE
demokršćanin
22:12 16.10.2016.

Ne čudim se Predsjedniku HSS-a Beljaku koji shvaća demokraciju na svoj način,ali se čudim svima onima koji su ga izabrali za predsjednika.Predsjednik bilo koje političke stranke odraz je kvalitete same stranke.Gdje je bila pamet svima onima koji su glasali zaza njega, a sada se izgovaraju da nisu pojma imali o njegovoj prošlosti, kao da se u malim mjestima ne zna skoro sve o pojedinom čovjeku.

VL
DU
Deleted user
16:39 16.10.2016.

Nenade do pobjede izbaci petirku i belju iz hss da više ne sramote to ime

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.