Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakup željezare

Bekavac: Lako se dogovoriti, CIOS zanima posao, nas plaća

'gradska.....zagreb.....04.06.2009.   Poglavarstvo grada Zagreba, Trg S. Radica 1 - gradolnacelnik Milan Bandic otvara Zagrebacki salon s temom slika karikatura Autoolupina, izlozba, petar pripuz
'Marko Lukunic/Vecernji list'
26.10.2010.
u 20:22

"Njega je zanimalo naše mišljenje, kakav je naš stav o tome da zakupi Željezaru. Vrlo smo zadovoljni 
što je osobno došao."

Petar Pripuz, suvlasnik i direktor zagrebačkog Ciosa, danas je bio u Kaštel Sućurcu, gdje se u splitskoj Željezari, koju je spreman zakupiti, susreo s predstavnicima radnika.

– Zanimalo ga je naše mišljenje, odnosno kakav je naš stav o tome da zakupi Željezaru. Njega zanima posao i profit, a nas rad i plaća. Bilo se lako dogovoriti! – rekao je Mladen Bekavac, predstavnik radnika koji je prošlog tjedna zajedno sa 150 svojih kolega prosvjedovao u Zagrebu. Tada je s ministrima Popijačem i Kalmetom te premijerkom Kosor dogovoren jučerašnji sastanak. 
– Vrlo smo zadovoljni što je gospodin Pripuz osobno došao. On je ekonomist, nije obilazio pogone, to će učiniti njegovi inženjeri, koji će također doći – kazao nam je Bekavac.

Davanjem Željezare u zakup pokrenut će se proizvodnja, koja stoji već godinu i pol dana, a 400 radnika dobiva minimalac od 2000 kuna. Još uvijek se čeka odgovor Zlomrexa, vlasnika Željezare, s kojim HFP nastoji raščistiti odnose kako bi se našao novi kupac.

Komentara 6

CO
cobra007
19:15 27.10.2010.

da je takvih više u državi kao što je pripuz bilo bi nam puno bolje,a ne kojekakvih nazovimo tajkuna koji obečavaju brda i doline,a na kraju se desi to što se dešava sada sa željezarom da ljudi nemaju ni za život.

LU
Lujo123
21:59 26.10.2010.

Članak neću ni čitati budući da govori o članu zločinačke organizacije koji ovim \"poslom\" pere krvavi novac i svi se prave blesavi - jel bajiću?

CO
cobra007
22:38 26.10.2010.

tebi je zločinački mozak,ne pljuj po čovjeku kojeg ne poznaješ!mogli bi mu biti svi zahvalni što želi pokrenuti proizvodnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije