Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO I JUČER
Povratak na članak

Bedeković se opet ograđuje: Rješenje Centra za socijalnu skrb nisam vidjela

Rješenje Centra za socijalnu skrb nisam vidjela i ne mogu ga komentirati, kazala je Bedeković na Markovom trgu

Komentari 9

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
11:48 31.01.2020.

Imam jako dobre prijatelje homoseksualce koji imaju kcerku. (nije adoptirana) Mala ih je sokirala kada joj je prva rijec bila "mama". Kakogod, mislim da djetetu i homoseksualci mogu biti dobri roditelji ali za djete je najbolje ako ima majku i oca. Tako da djeca trebaju biti u prvoj liniji adoptirana od strane klasicnih roditeljha pa tek ako "ostane" onda homoseksualci. Ali ovako prekoreda i sa pritiskom preko medija i lijeve politike nikako. Glavno pitanje treba biti dobrobit djeteta a ne politike i ne onih koji zele adoptirati.

VL
Avatar Motorhead
Motorhead
13:25 31.01.2020.

Svaka majka bi rado ovu dvojicu imala za snahu

VL
DU
Deleted user
11:15 31.01.2020.

Otvoreno sam protiv dodjele skrbništva gej parovima jer djeca odrastaju u nenormalnim uslovima.Sve što se ovdje događa je samo promocija gej zajednica.Nitko ovdje ne vidi interes djeteta od školovanja do odrastanja i kretanja među vršnjacima gdje okolina može biti jakoo surova.Podržavam odluku Centra za socijalnu skrb koji očito rezonski sagledavaju situaciju i presudili su u korist djeteta.

VL
PR
predator57
11:35 31.01.2020.

Ovaj bračni par, naj si rodi sineka, je tak je man i moja barica meni rodila sineka.

VL
CR
crodux
15:12 31.01.2020.

ostarili su oni da bi nekog udomili!

VL
EL
EldersRealm
11:19 31.01.2020.

"odbacio zahtjev za obavljanje udomiteljstva koji su podnijeli životni partneri Ivo Šegota i Mladen Kožić i time zanemario stav Upravnog suda iznesen u obvezujućoj presudi iz prosinca 2019" - ovo je notorna laz i manipulacija. Sud ne moze odrediti ko ce biti udomitelj a ko ne, to odredjuje Centar. Sudska presuda nalaze da se njihov zahtjev uzme u razmatranje, a posto istospolni par ne moze po zakonu usvajati i udomljavati djecu, onda je Centar donio ispravnu odluku. Leftardsko silovanje mozga ne poznaje granice.

VL
DU
Deleted user
13:11 31.01.2020.

Na stranu ova priča, ali onima koji odobravaju da tijelo javne vlasti ne poštuje odluke pravosudnih tijela mogu poručiti: Sretno vam bilo kada vam zatreba pravna zaštita vaših prava. Ovo je upravo dokaz onoga što svatko s tri čiste zna: Ne živimo u pravnoj državi, tijela javne vlasti služe sama sebi. To mi plaćamo. O, da. Nije prvi put da neko tijelo "nije nadležno". Kraj svih tih zakona koje imamo, nadležno je samo kada njima paše. I nema straha, jer nitko, ama baš nitko, ne odgovara za svoje postupke, propuste, za ništa. Pa uživajte. Glavni mehanizam zaštite: javni mediji. Dok nije u novinama, nema šanse da se išta pokrene. Sramota, a mi eto u 2020. godini. A sad se nastavite naslađivati i odobravati bezakonje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.