Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALARMANTNO STANJE
Povratak na članak

Gradonačelnik potvrdio: Beč ide u lockdown do 11. travnja. Ministar Anschober traži da Beč slijede i ostali

„Samo protekli tjedan u bolnicama na Istoku zemlje je završilo daljnjih 76 teških COVID-19 pacijenata i bolnice se sve više približavaju granicama svojih kapaciteta“, ustvrdio je Anschober

Komentari 1

DU
Deleted user
07:59 30.03.2021.

Koje je to sjajno zdravstvo koje u tjedan dana ne može podnijeti 76 osoba na intenzivnoj! Toliko o propagandi. A sada stvarno stanje: Austrija ima oko 3300 intenzivnih kreveta od kojih se u stalnoj pripravnosti za coronu drži 1300. Od tih 1300 trenutačno je zauzeto oko 400 s time da prema apsolutno insiderskoj informaciji koju sam dobio od prijatelja iz Sankt Pöltena, glavnog grada te navodno tako strašno pogođene Donje Austrije, više od pola pacijenata uopće ne trebaju biti na intenzivnoj ali ih se tamo stavlja jer su kreveti ionako plaćeni po sistemu "puno za prazno". Dalje, austrijske bolnice su prazne, cijeli odjeli zjape prazni, ali se operacije i dalje otkazuju. Toliko o tome... Ali politici treba panika jer je spremnost za cijepljenje sve manja pa treba pritisak!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.