Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beba preživjela nakon što je teško stradala u majčinu automobilu
Povratak na članak

Bebi se lubanja udubila nakon prometne nesreće

Četveromjesečni dječačić bio je propisno vezan u ispravnoj autosjedalici, no unatoč tome, zadobio je teške ozljede glave...

Komentari 6

UM
Umjereni
19:30 11.10.2009.

Možda bi trebalo majku strpati u zatvor na 30 godina. Ali, barem je propisno vozila svoje dijete. Dajte si malo pogledajte kako se sve djeca kod nas voze. Sjedalice su - čini mi se - još uvijek rijetkost. A vrh vrhova je kad vidim automobile koji koštaju 30 tisuća eura ili više, a nema se za sjedalicu.

VL
IL
ilica
21:53 11.10.2009.

To je tak tužno. Izvuci se, beba...

VL
DH
dhl
22:37 11.10.2009.

U cijeloj ovoj priči novinar se nije potrudio doznati kako je zapravo došlo do ozljede glave i koji je tip sjedalice u pitanju, je li sjedalica učvršćena remenom, je li fiksna (isofix) ili je ugrađena. Što se tiće ozljede, ona je mogla nastati udarcem glave u sjedalicu, sjedalica se mogla pomaknuti (ako je vezana remenom) i beba je mogla udariti u vrata, karoserija se od udarca mogla deformirati i doći do bebe, ili je nešto izvana ušlo u kabinu? I ja sam roditelj i moja djeca koriste sjedalice, i znam da sjedalica ne nudi 100% zaštitu. Kvalitetno analizirajući nesreće svi možemo naućiti i tako izbjeći da se ista takva situacija ponovi. Na žalost ovaj članak ne nudi takvu informaciju ...

VL
TU
tupslav
23:44 11.10.2009.

A dali su ispitali zasto je zaboravila smanjiti brzinu? Jesu li joj pregledali mobitel ako je tim momentom bila na mobitelu, slala SMS poruke, pušila, dodavala šminku ili tako nešto? To bi bilo za oprez ostalim tuposlavkama da im se ne dogodi isto.

VL
BO
boxerzg
12:27 22.10.2009.

Je, po gradu ima tipova kojima djeca čuče iza mjenjača. Za početak bi trebalo poništiti sve dozvole izdane u BiH.

VL
NI
Nik
19:20 11.10.2009.

Ako ima još koje dijete, oduzeti pod hitno. Majku strpati u zatvor na 30 godina, pa da vidimo jel bi se takve stvari ponavljale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.