Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTALI PREVELIKI
Povratak na članak

BBC smanjuje opseg svojih programa

Državna televizija Velike Britanije, koja se financira iz pretplate, smanjit će broj emitiranih programa i prepoloviti svoje internetske stranice te srezati uvoz američkih serija zbog uštede i ostavljanja više prostora komercijalnim televizijama.

Komentari 2

ZV
zvon
15:19 26.02.2010.

Nadam se da nece gasit Top Gear show, ako vec misle magazin. Jer je to IMHO jedan od najboljih tv-show-ova koji postoje na planetu.

VL
LO
Londoncanin
17:03 26.02.2010.

Top Gear je bio stvarno nov i zanimljiv koncept emisije gdje se Clarkson &Co. dobro zekaju. Medjutim to je bilo u pocetku. Sad je taj format umoran, fore i zeka su im namjesteni i emisija ide u penziju. Mislim da se gasi ako vec i nije ugasena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.