Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzna knjiga
Povratak na članak

Bavarska odlučila objaviti Hitlerov \'Mein Kampf\', ali s komentarima

– Želimo jasno pokazati kakve su gluposti iznesene u toj knjizi, no, nažalost, s katastrofalnim posljedicama – izjavio je Soeder

Komentari 7

NU
nunek1
17:24 25.04.2012.

ok a zašto je Magda Goebbels potrovala svoje curice?

VL
CI
cigulimiguli
11:00 25.04.2012.

Kakvi luzeri... naš Branimir Glavaš (Zenički) ih je ovog puta preduhitrio svojim epohalnim djelom orginalnog naslova \"Moja borba\" http://www.branimirglavas.com/

VL
FE
Felix
11:14 25.04.2012.

Doticnu knjigu sam procitao i mogu reci da je Adolf bio veliki govornik ali pisanje mu nije islo. !!!!!

VL
OB
-obrisani-
15:05 25.04.2012.

Jezuiti su krenuli da zaustave stvaranje nove nemačke republike. Dvoje ljudi je to učinilo. Jedan je bio Franc fon Papen, a drugi kardinal Pačeli koji je kasnije postao papa Pije XII, poznatiji kao „Hitlerov papa.“ Pozornica je bila nameštena za novu rimokatoličku zvezdu u Nemačkoj. Njegovo ime je Adolf Hitler. Jedan jezuitski sveštenik je bio zaposlen da za Hitlera napiše knjigu nazvanu „Moja borba”. Pisac knjige je jezuitski sveštenik Stimfl (Staempfle). Ta knjiga je bila remek delo jezuita, napravljena za Hitlera da preuzme Nemačku.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:35 25.04.2012.

Knjiga jest zbrkana i pisana kao u jednom dahu al je izravna i namijenjena gladnoj i buntovnoj sirotinji koja je u tadašnjoj Njemačkoj činila vrlo velik postotak !!! Bilo bi pametnije kada bi svi koji se trse objašnjavati i komentirati njegovu knjigu više vremena posvetili okolnostima u kojima je knjiga nastala. Uostalom nije ga knjiga nit dovela na vlast nego splet okolnosti nakon Prvog svjetskog rata koje ljudima treba detaljnije pojasniti !!!

VL
UT
utatica
20:25 25.04.2012.

Uvijek se čudim narodu, na Hitleru se vidi da je lud, isto ko na Čaćiću, a opet ih narod bira!

VL
BB
brle brkić
11:11 26.04.2012.

Da toje to poćele su i švabe rehabilitaciju hitlera na mala vrata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.