Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI PUT
Povratak na članak

Bavarac je o svom izboru za papu rekao: To je giljotina!

Ja to ne mogu, žalio se Joseph Ratzinger Bogu. Tri dana prije veselio se mirovini...

Komentari 14

IB
iva.begovic
08:23 12.02.2013.

Vijest o odlasku pape Benedikta u meni je izazvala brigu, tjeskobu i strah. Ali ja sam valjda tome sklona, i kada nema pravog razloga.

VL
KO
Križ od suza
08:42 12.02.2013.

Za one koji znaju čitati znakove vremena i slušaju što Gospodin poručuje po svojim prorocima ovo nije iznenađenje a kako bi i bilo kad su još prije godinu dana stizale poruke po Mariji od Božanskog milosrđa katolkinji kojoj je Gospodinn rekao da je prorok posljednjih vremena. U tim porukama se poziva na molitvu za Benedikta XVI jer postoji plan zlih skupina da ga se protjera iz Vatikana. Proroštvo se u potpunosti ispunilo a ispuniće se i onaj dio koji govori da će na čelo Vatikana doći lažni papa koji će raditi na otvaranju puta antikristu. Kakav je daljnji slijed događanja za sve one koje to zanima neka otvore: Posljdnja vremena opoomena

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:45 12.02.2013.

Gledam naslovnicu VL i jedino što mogu vidjeti največi problem u Hrvata je odlazak Pape. Niti jednog članka niti jedne rečenice da smo u velikom problemu. Papa dao ostavku koliko vidim katpoličke države nisu u velikim problemima. Kod nas bii svi Titovim stopama doživotnog predsjednika.

VL
AS
asi2013
08:48 12.02.2013.

Nisam vjernik fanatik, u Boga vjerujem iz čiste logike nepojmljivosti. U Crkvu rijetko idem. Ali ono što ne mogu podnijeti jest strahovito nizak nivo nekih komentatora, kojih nije ni malo!! Ne samo o Crkvi i Papi!!

VL
BL
Blasko
08:54 12.02.2013.

Podaren Bozijim blagoslovom,Papa Benedikt xI odlazi u svoju zasluzenu mirovinu i pozelimo mu jos dug zivot uz Boziji blagoslov.

VL
Avatar Jana
Jana
09:04 12.02.2013.

Papa ima 86 godina i ne vidim šta ima loše u tome da se povlaći iako je za sve nas katolike to bio grom iz vedra neba. Hvala mu bio je dobar Papa. Za mrzitelje KC mislim da bi biloo pristojnije da se suzdrže bilo kakvog komentara i nagađanja tko će biti slijedeći Papa.

VL
SI
sikert
10:01 12.02.2013.

Novinari piša a spikeri na TV-u govore „vijest koja je uzdrmala svijet i Hrvatsku. Mene je uzdrmala vijest da je 913 radnika sisačke željezare prošle godine dobilo otkaz i –nikome ništa, niti jednog prosvjeda i vijest da su struja i plin poskupjeli ljetos 20 i 22 % a narod ni A ni B a sada kao uzdrmala nas vijest o odlasku pape u mirovinu. Pa ljudi nije umro. Ide gdje misli da će moći moliti i biti u miru do kraja života. Pogledajte koliko ima godina i donio je najbolju odluku za sebe. Dolazak novoga Pape neće u RH ništa promijeniti, jedino ako sa Vatikanom ne potpišu političari opet nekakav štetan ugovor.

VL
XP
xPhoto
10:10 12.02.2013.

To što je po sili zakona, ili po sili vremena Ratzinger bio u Hitlerovoj mladeži, bacilo je sjenu na prve dane pontifikata Benedikta XVI. Svima je vrlo brzo bilo očito da se radilo o višoj sili, kojoj se i ondašnji mladac Joseph Ratzinger morao pokoriti. ------------------ Jadničak radilo se o višoj sili, otprilike onakvoj kao što su HDZovci pod višom siliom zvanoj Sanader opljačkali državu, pa je sad redovno rekao mi je Sanader.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
10:22 12.02.2013.

Kada u poduzeću generalni direktor, ničime izazvan da ostavku, onda se svakako treba zamisliti nad budućnosti toga poduzeća.

VL
QW
qwerty
10:24 12.02.2013.

što bi rekao luka bebic, što ste ga se nadovezali, pustite covjeka da se odmara. kruh i voda je naša stvarnost.

VL
GE
Georgina56
11:06 12.02.2013.

Da.bilo je to po sili vremena.kao sto je po sili vremena bilo da su partizani u noci dolazili u okolici Zagreba i puskom ljude tjerali u svoje redove.ako nisu oni dosli su ustase i cinili isto.nije se moglo biti neopredjeljen.bila su takva vremena.svi koji nisu zivjeli u to vrijeme tesko to mogu shvatiti.

VL
SA
Savjest
11:17 12.02.2013.

"12.02.2013. u 10:22h svecenik je napisao/la: Kada u poduzeću generalni direktor, ničime izazvan da ostavku, onda se svakako treba zamisliti nad budućnosti toga poduzeća." Papa je nečime bio izazvan, odnosno od nekoga potaknut, a po njegovim vlastitim riječima zbog svojihh godina nije se više mogao nositi s teretom svoje funkcije. A pravi primjer ničim neizazvana "direktora" jest dr. Ivo Sanader za koga se ni danas službeno ne zna što je bio razlog njegove ostavke (službeno se ne zna, jer nitko od utjecajnih u Republici Hrvatskoj nije to tražio, a svi oni, od kojih su novinari tražili odgovor, nikada ga nisu ni znali ni saznali!). Kao što vidimo

VL
DE
Dever
12:56 12.02.2013.

Ma koja luda nagadjanja,pa vidi se da covjek vise nemoze,sta bi sad trebalo dat mu doping da nastavi.Posteno je ovaj cin od pape Tatzingera rekao je da vise nemoze tu duznost obavljat i smatram da je to sve u redu.I nema se vise sta o tome bla bla bla.A anti krscani kao i uvijek imaju sta ruzno reci.

VL
EN
ENTUZIJASTA
13:06 12.02.2013.

Ne vidim zbog čega su neki komentari označeni neprikladnim jer demokracija podrazumijeva i različita mišljenja. Zar ovdje mogu biti samo komentari koji se dive njegovom liku i djelu? Mislim da bivči Hitlerjugend zaslužuje da se i na taj njegov dio životnog puta netko sjeti. U krajnjem slučaju,sa tim je i katolička crkva morala računati kad ga je svejedno izabrala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.