Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva računica

Baukova analiza lokalnih izbora: SDP je ostao na istom

Arsen Bauk
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
05.06.2017.
u 08:46

"Kad su raspisani izbori, SDP je imao 2 župana, 4 gradonačelnika sjedišta županija i 18 gradonačelnika ostalih gradova. Sad SDP ima 2 župana (ista), 4 gradonačelnika sjedišta županija (ista) i 18 gradonačelnika ostalih gradova"

Saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar uprave Arsen Bauk iznio je na Facebooku računicu prema kojoj je SDP nakon ovih lokalnih izbora ostao "na istom" što se tiče obnašanja vlasti u županijama i gradovima

"Kad su raspisani izbori, SDP je imao 2 župana, 4 gradonačelnika sjedišta županija i 18 gradonačelnika ostalih gradova. Sad, kad su izbori završili, SDP ima 2 župana (ista), 4 gradonačelnika sjedišta županija (ista) i 18 gradonačelnika ostalih gradova (11 istih i 7 različitih). Dobili smo Donju Stubicu, Ogulin, Ploče, Slatinu, Trogir i Vrbovec (sve od HDZ-a), a izgubili Beli Manastir, Daruvar, Kutinu, Makarsku, Oroslavje (od HDZ-a) i Hvar (od nezavisnog)", napisao je Bauk. 

"Drugim riječima, ostali smo na istom", zaključio je SDP-ovac.

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE.

 

Komentara 24

MA
marijaqwer
09:09 05.06.2017.

Sdp nije sposoban prepoznati očigledni poraz na izborima, a htjeli bi odgovornost za vođenje države. Koji luzeri.

Avatar Mican999
Mican999
09:17 05.06.2017.

Ostala vam je jedino Riječka utvrda, ali i ona je počela primati topovsku paljbu. A nakon toga neće vas se spominjati niti u povjesnim knjigama. Napokon da se jedno ružno povjesno razdoblje zavijeke završi. Hvala Bogu.

Avatar southman
southman
08:53 05.06.2017.

Javi se Boži,...,tako i on računa kao i ti . Potučeni ste Bauče do nogu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije