Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bauk protiv Baukova 'zakona o pederima'

Kad Obiteljski zakon i Zakon o životnom partnerstvu dođu u Vladu i Sabor, Vesna Pusić, Peđa Grbin i Nenad Stazić napast će ministre zbog diskriminacije

Komentari 2

KR
kristov
13:43 05.11.2013.

dakako da će ih napasti, tako to radi koalicija kukurikuuuuu

VL
Avatar abakus
abakus
15:08 05.11.2013.

Doista, o ovoj kontradikciji (u kojoj se definicija braka kao zajednice muškarca i žene koju predlaže udruga "U ime obitelji" sotonizira dok istovremeno ti isti koji je sotoniziraju sami uskraćuju pravo na naziv "brak" za istospolnu zajednicu dvoje ljudi) uopće se ne govori. Po svemu sudće nije uopće sporna sama definicija braka, već je oholost naroda koji je odlučio mimo njih, putem referenduma, donijeti neke odluke ono od čega se političarima i njihovim prirepcima diže kosa na glavi. Referendum je sam po sebi ono što je sporno, a ne definicija braka i tobožnja prava lbtgq osoba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.