Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborski zastupnik SDP-a o 'krvavim paketima'

Bauk: Još jednom apeliram na one koji imaju ovlast za to da sazovu Vijeće za nacionalnu sigurnost i Vijeće za obranu

Zagreb: Arsen Bauk o aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
02.12.2022.
u 15:27

Treba sačekati još koji dan da se vidi hoće li još biti sličnih slučajeva pa će se moći detaljnije komentirati - rekao je Bauk

Ovo doživljavam kao pokušaj zastrašivanja Ukrajine, kao oblik specijalnog rata, ali mislim da to neće imati utjecaja na odlučnost ukrajinskog vodstva i naroda u borbi za slobodu. Što se tiče odabira zemalja u kojima se to dogodilo, treba sačekati još koji dan da se vidi hoće li još biti sličnih slučajeva pa će se moći detaljnije komentirati - ovim je riječima saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk danas u Saboru novinarima komentirao vijest da su ukrajinska veleposlanstva u nekoliko europskih zemalja, uključujući i ono u Hrvatskoj, danas primila "krvave pakete". 

Na upit što očekuje od naših službi nakon ovog događaja, Bauk reče bi one, ako su u mogućnosti, trebale otkriti odakle je paket došao, iz Hrvatske ili iz inozemstva, te poduzeti ono što bi po zakonu i Ustavu trebale poduzeti.

- Još jednom apeliram na one koji imaju ovlast za to da sazovu Vijeće za nacionalnu sigurnost i Vijeće za obranu i stave to na dnevni red. Sad je zadnja minuta sudačke nadoknade za sazivanje Vijeća jer smo već u sudačkoj nadoknadi pa ako se već nisu sastali danas, nije kasno ni sutra. Pozivam da konačno i taj sustav profunkcionira ili očekujem od Vlade da pokrene inicijativu da se ta Vijeća ukinu jer su očito nepotrebna - poručio je Bauk državnom vrhu. 

Komentara 10

DU
Deleted user
15:55 02.12.2022.

Ne uvlacite Hrvate i Hrvatsku u rat...a vama politicarima ako se ratuje ..prijavite se dragovoljno nitko vam to ne moze osporiti..i tako bi postali junaci i vratili bi vjerodostjnost u politiku....itd

Avatar Moodleen
Moodleen
15:41 02.12.2022.

A ko je sad pak taj ?

AF
afer
17:55 02.12.2022.

Ne želi sam odlučivati i glasovati, prebacuje kao i Zoka na drugoga. Manjak muda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije