Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O POPUŠTANJU SINDIKATIMA
Povratak na članak

Batinić: Iako smo u koaliciji, ovo nije jedina Vlada kojoj imam prigovor

Ne misli da je novac uložen u antikampanju referendumskoj inicijativi bačen, jer drži kako je njegova temeljna funkcija bila informiranje građana, čega bi, naglašava, trebalo biti i više.

Komentari 1

I1
ing-12345
16:30 20.09.2019.

Uhljeb Batinić iz Hrvatske Nepotrebne Stranke (HNS) i dalje želi da mi radimo do smrti da bi on i ostali HDZ&HNS uhljebi imali velike plaće. Sindikati trebaju inzistirati na provedbi referenduma jer se poslije njega odluka donesena na referendumu više nikada ne može mijenati sa zakonom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.